maanantai 9. huhtikuuta 2012

Vedenlorinaa

7 kommenttia:
 


Olen itse tilannut muutama vuosi takaperin Primroselta suihkulähteen, ja heidän uutiskirjeen kolahdettua sähköpostiin, oli pakko mennä kurkkailemaan heidän nykyistä valikoimaa. Voin suositella Primrosea ostospaikaksi, jos olet etsimässä jotakin hieman "erikoisempaa" vesiaihetta. Vaihtoehtoja löytyy noin 1000 kappaletta niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hyvin useasta mallista on nähtävillä myös video, joten on mahdollista saada hyvä kuva siitä, miltä vesiaihe näyttää veden virratessa. Toki heillä on valikoimissa paljon kaikkea muutakin kivaa esimerkiksi puutarhaan.

Tiedän, että äiti haluaisi jonkun vesiaiheen sisälle osaksi sisustusta. Ilmeisestikin juurikin tuon "lorinan" rauhoittavan äänen vuoksi.Näistä vesiaiheista kyllä varmasti ostaisin jonkun, jos ns. lompakon käyttö olisi vapaata. Toivon mukaan näistä voisi löytyä myös joku kiva vaihtoehto äidille ilahduttamaan. Oma suosikkini on Blade. Kuvat ovat lainattu Primrosen nettikaupasta.



LIVINGSTONE FALLS, seinämalli 397€



ETNA Seinämalli, vesi ja tuli yhdistettynä n.435€



THE BIG ONE, yli 2m korkea seinämä  725€




DAINTREE, tilaa myös istutuksille 79€


BLADE, 70 cm leveä 155€


SHIMMERING SPRING, 180€





7 kommenttia:

  1. Kauniita! Tulee ihan kesäfiilis! :) Jonkinlaisen vesijutun haluaisin kyllä meidänkin pihalle tai terassille. Joku tuon tapainen olisi helppo pitää puhtaana, mutta olisi kuitenkin näyttävän näköinen! Pitääpä tutustuta noihin valikoimiin.. :)

    VastaaPoista
  2. Saara: Kyllä tuollaiset "irtovesiaiheet" ovat käteviä - helposti siirreltäviä ja puhdistettavia. Itselläni ei ole ainakaan vielä mitään äärettömän näppärää sanottavaa maahankaivetuista versioista. Ehkäpä siis minunkin pihalla nähdään ennemmin jotakin tällaista tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
  3. Ihania vesijuttuja, paljonko postikulut noissa ovat?

    VastaaPoista
  4. Postikulut ovat tuotekohtaisia. Kannattaa tiedustella Primroselta ennen tilausta. Itsellänikään ei ole enää minkäänlaista mielikuvaa, paljonko oman vesiseinämäni postikulut olivat...

    VastaaPoista
  5. Moiks. Vähän jälkiperästä kyselen mut oot siis primroselta tilannut näitä? Kun kyselin niin eivät toimita rajojen yli..? Hommasitko itse kuljetuspalvelun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Niina! Tilasin oman vesiseinäni Primroselta. Silloin Suomi ei ollut heidän listalla, mutta asiakaspalvelun kautta asia onnistui. Toki oli aika tyyristä, mutta silti kannatti :) Primrosen Saksan sivustolla oli Suomikin mainittu, joten uskoisin lähetyksen Suomeen onnistuvan jollain tavalla. https://www.primrose-garten.de/delivery.php?src=footer

      Poista
  6. Hei kiitos paljon näistä vinkeistä! Jess, vihdoin löysin paljon kaikkee kivaa! Mukavaa kesänodotusta!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff