torstai 5. huhtikuuta 2012

Kyllähän joka tytöltä pitää löytyä...

6 kommenttia:
 
... puusta tehtyjä askartelukirjaimia! No ei kai, mutta sellainen pakottava tunne tuli tilatessa. Kovasti oli hinku näitä saada, mutta mitähän näillä sitten oikeasti tekisi : /  Ehkäpä jotakin taidetta vierashuoneeseen, kenties kenties.

Reilu sata kappaletta noin 2 cm korkeita kirjaimia lennähti Suomeen 4 eurolla.

6 kommenttia:

 1. Oi, nuistahan saa vaikka mitä ihania tehtyä :) Mie tilasin joskus kans mutta täältä suomesta ja tein taulun, eli vanhaan Ikean isoon kehykseen laitoin ensin vaaleaa tapettia pohjalle, taustaksi siis ja sitte maalasin kirjaimet liitutaulumaalilla mustaksi ja tein niistä semmosen mihin tuli meän perheenjäsenten nimet eli miehen nimi pystyyn ja siittä sitte vaakaan minun nimi ja kissojen :) En ossaa selittää mutta ihan kiva tuli :) Semmonen vähän ku ristikkolehissä on että sanoja vaakaan ja pystyyn :) Mutta meitä on vaan 4 jäsentä :)

  Aurinkoista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 2. Meän Satu: Kiitti vinkistä! Jotain maalaustsysteemiä olinkin jo pyöritellyt mielessä!

  VastaaPoista
 3. ^Tosi kiva tuo tauluvinkki! :)

  Mistä ostit nuo kirjaimet? Aika edullinen ostos mun mielestä, kun noin paljon tuli noita kirjaimia.. Noistahan tekee vaikka mitä! :) Jos olis mukana pisteitä, niin saisi tehtyä ääkkösiäkin.

  VastaaPoista
 4. Saara: Kun Ebayhin laittaa hakusanaksi vaikkapa "wooden craft letters", alkaa monenmoista vaihtoehtoa ilmaantua. Käypä kurkkaamassa, löytyisikö mieluisia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! :) Osaatko neuvoa, miten esim. Ebayssa menee tuo tulli- ja veroasiat, jos tilaa Euroopan ulkopuolelta? Jos siis tilaisi esimerkiksi tuollaista arkartelutarviketta ym. melko pienillä summilla, niin joutuuko niistäkin maksamaan jotain ekstraa? En ole koskaan tilannut EU:n ulkopuolelta, niin tuo asia vain epäilyttää.. :/

  VastaaPoista
 6. Saara: Tästä linkistä saa hyvät perusohjeet
  http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/ostaminen_ulkomailta/tiedostot/019_yksityish.pdf

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff