torstai 19. huhtikuuta 2012

Finlaysonilta lakanoita -25%

Ei kommentteja:
 
Finlaysonilla on huhtikuun loppuun asti pussilakanat, aluslakanat ja tyynyliinat  -25% alennuksella. Tätähän loistavaa tarjousta piti ehdottomasti käyttää hyödyksi ja niinpä kassillinen puuvillasatiinilakanoita lähti matkaan kaupasta. Ostin kaksi aluslakanaa (harmaan ja valkoisen), 4 siipityynyliina sekä kaksi Greta-pussilakanasettiä.


Käytössä Finlaysonin puuvillasatiini on osottautunut sekä miellyttäväksi että kestäväksi materiaaliksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin Finlaysonilta ostamiini puuvillasatiinilakanoihin. Cotton-lakanoita en ole ostanut, joten niistä ei ole käyttökokemusta.

Mainittakoon myös: Taannoin ostin vierashuoneeseen Annon puuvillasatiinilakanat ja olen joutunut pettymään. Lakanoita on nyt pesty hieman yli 5 kertaa, pesuohjeen mukaisesti. Kangas on jo nyt hieman nuhruinen ja ompeleet vetävät rumasti. Lisäksi kankaan pehmeys ja ominainen aivan himmeähkö kiilto ovat enää häivähdys. Ensi kerralla osaan siis olla "lähtemättä" Annon lakanoihin, vaikka alennuksessa olisivatkin. Muutaman lisäeuron sijoittamalla saa jo paljon parempaa laatua Finlaysonin muodossa.

Onko teillä kokemuksia Stockmannin Park Avenue -lakanoista?  Sellaiset hieman himottaisi ostaa, mutta kuulisin mielelläni, miten lakanat ovat toimineet käytössä. Perkaalipuuvilla ei kerro itselleni juuri mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff