maanantai 30. huhtikuuta 2012

Postimerkkileikkejä

1 kommentti:
 
Viikonloppu kului irrotellessa tapetteja vanhempieni talolla. Hitto, mitä postimerkkileikkejä! Tarkoitan siis, että postimerkin kokoisina paloina noita tapetteja sai repiä. Tapetit kyseissä tiloissa uusittiin noin 10 vuotta sitten. Silloin tapetoitsija (siis palkattu ammattilainen) oli näköjään hieman oikonut mutkia. Ja hinta maksettiin sitten nyt.

Aikaa siis kului ja vieläkin homma on hieman kesken. Mutta eiköhän tämä tästä. Malttia, malttia! Voiton puolella kuitenkin ollaan.

Tapetinpoistoaineista: Käytännön testin perusteella Kiillon tapetinpoistoaineet ("liisterimäinen" sekä tiiviste) ovat aika turhia. Cascon Tapetstrip 750ml pullossa osottautui huomattavasti paremaksi aineeksi. Sitä siis voin suositella. Jos tapetti olisi irronnut kuin laulu ja leikki, ei seinää olisi tarvinnut ylitasoittaa. Plääh. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Tässä taas tuli esiin tuo "työmiesten työmoraali" - riittää kun saa oman juttunsa tehtyä, ei niin väliä joutuuko joku muu tekemään asiat jatkossa hankalammin.


1 kommentti:

  1. mitenkä se ammattilainen oli tehnyt huonoa työtä tapetoinnissa? Olivatko liian hvyin kiinni seinässä?? Yleensä moitteita tulee jos ovat huonosti seinässä tai kuprulla....

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff