maanantai 2. tammikuuta 2012

Uudenvuoden vastaanottaminen: kärventynyt kissa

2 kommenttia:
 


EDIT: Unohtui aivan kertoa, mistä tämä vuodenvaihde tullaan erityisesti muistamaan. Näin jälkikäteen voi nauraakin asialle, mutta vakavamminkin olisi voinut käydä. Pikkuveljen kissa syttyi tuleen!!! =D Ahneena kissa hyppäsi pöydälle herkkujen perässä ja eikä huomannut pöydällä olevaa kynttilää. Hieman peppukarvat kärventyi, mutta nopeasti kisu sai itse itsensä sammutetuksi. Ei siis tullut palovammoja. Ei ole turhaan kielletty kissaa hyppäämästä pöydälle.

Vuodenvaihtumista juhlistettiin pienimuotoisesti vanhempieni luona. Raketteja paukuteltiin muutamia. Tänäkin vuonna erilaiset padat olivat yleisön suosikkeja. 
(Yllättävän hyviä kuvia kännykän kameralla otettuna)

Rakettien jälkeen lämmiteltiin hetki terassilla takkatulen ääressä ja samalla uudenvuoden tinat sulatettiin myös takassa.


Kotimatkalla odotti mukava yllätys. "Kotikylän" tienvartta valaisi lyhtyrivistöt reilun kilometrin verran. Se vähemmän mukava ylläri odotti kotitienhaarassa. "Mökkinaapurit" olivat ampuneet raketit pihatielläni, eivätkä olleet roskia siivonneet vielä tänäkään aamuna. Käytöstapoja, kiitos! Kaippa pitää mennä itse ne rakettiroskat siivoamaan. 
 

2 kommenttia:

  1. AUTS:(
    Onneksi ei käynyt pahemmin!

    Kyllä roskat kerätä pitää! Meilläkin lapset kävi keräämässä omansa heti seuraavana aamuna, kun oli valoisaa. Ja varsinkaan toisen tontille ei niitä saa jättää :(

    VastaaPoista
  2. Mia: Kyllä oli onni onnettomuudessa. Tuota roskienkeräämisjuttua itsekin kovin pohdiskelin, varsinkin kun kyse on aikuisista ihmisistä. Myös meillä pikkuveli on pienestä pitäen oppinut nuo rakettiroskat siivoamaan pois. Tämä on nyt jo toinen kerta kun samalla porukalla jää ilotuliteroskat keräämättä samasta kohdasta. Taitaa kertoa jotakin ihmisistä.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff