tiistai 24. tammikuuta 2012

Peilin tuunausta: väriprobleema

4 kommenttia:
 
Bongasin kirpparilta viime viikolla tällaisen peilin, jonka ulkokerros on kuparia. Hintaa peilillä oli 35€. Ideana peili, sen kehykset sekä pieni laatikosto ja taso miellyttivät. Näin jo sieluni silmin kuinka tuossa tasolla palavat kynttilät säihkyvät peilin kautta.

Mutta tuo värihän ei sitten ole ollenkaan omaan sisustukseeni sopiva. Joku voisi sanoa, että tein "hirmuteon" kuparia kohtaan, mutta eikös sen jälkeen, kun peili on omaa omaisuutta, voi tehdä sille mitä itse haluaa. Maalimyyjän neuvoin, valitsin maaliksi perusvalkoisen Miranolin. Myyjän mielestä pohjamaalia ei tarvinnut. Itse kyllä totesin, että peittävyys olisi ollut parempi, jos olisin laittanut ensimmäisen kerroksen pohjamaalia. Nyt sitten iski väriprobleema: jätänkö peilin valkoiseksi vai pitäisikö sittenkin sipaista pintaan metallinhohtohopeaa? Hyviä vinkkejä?

Alkuperäisasussaan


Peili piiloon ja maalaamaan


Ensimmäinen kerros

Toinen kerros: ehdottomasti kolmatta vielä huutelee, mutta millä värillä.

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä ihan raikkaalta valkoisena.

  VastaaPoista
 2. Soile: Olet aivan oikeassa tuossa raikkaudesta. Pohdiskelin vain jääkö peili nyt muovisen näköiseksi. Ehkäpä ratkaisu löytyy, että tuon kolmannen valkoisen maalikerroksen tekisi hieman sävytetyllä maalilla.

  VastaaPoista
 3. Uuuu, paljon parempi! :) Miltähän tuosas näyttäisi vaikka Tikkurilan Taika -maali? En kyllä tiedä, voiko sitä laittaa liuotinmaalin päälle. En koskaan muista, miten nämä maalaussäännöt meni.. :/ Mutta jos sitä (tai jotain vastaavaa) vaikka hieroisi tuohon pintaan kostutetulla sienellä. Tulisi hieman hohtoa, mutta ei liikaa.. Ajatuksena siis sellainen hohto, minkälainen meidän makkarin efektiseinässä on! :D Löytyy kuvia tuolta mun blogista..

  VastaaPoista
 4. Saara: Jotain tuohon kyllä pitää kehittää... Ajattelin kuitenkin vielä laittaa sen kolmannen kerroksen valkoista ja sitten tuijotella peiliä tovin. Josko sitten peili löytäisi myös oikean paikkana ja voisi keksiä, mitä sille tekisi. Nimenomaan sellainen henkäyksen kevyt hohto olisi ihan jees!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff