perjantai 27. tammikuuta 2012

Takkavälinesetit: Mutta missä makkaratikut???

4 kommenttia:
 
Lapsuudesta lähtien muistan kuinka takkavälineitten joukosta on kaivettu makkaratikut ja odoteltu makkaroiden kypsymistä istuen tikku kädessä tulen ääressä. Kyllä takkamakkaroista on monta hyvää muistoa. Nyt katsastin nopeasti netistä takkavälinevalikoimaa, sillä uudelle talolle tarvitsisin setit sekä ala- että keskikerroksen takkojen viereen. Mutta missä ne makkaratikut on? Useista seteistä nämä "oleelliset" varusteet puuttuvat. Ilmeisesti maailman menossa on tapahtunut joku murros, sillä kyllä vielä edellistä takkasetti ostaessa vuonna 2003 makkaratikut oli vakiovaruste :)

Tässä kuitenkin pari kivannäköistä settiä. Ehkäpä pitää lähteä katsomaan kauppojen valikoimia tarkemmin ja "tutkimaan" kadonneiden makkaratikkujen mysteeriä.

19,99€ Biltema
Hintahaitarin toisesta päästä, 199€ Netrauta.fi. En taida laittaa 400 euroa takkavälineisiin =D4 kommenttia:

 1. Vinkki: itse katselin viimeksi Porin Kodin Terrassa takkasettejä. Ihmeen monessa setissä oli mukana makkaratikut, yhdessä oli jopa neljä.

  Itse haluaisin pienen ja sievän takkasetin, jossa nuo välineet ovat lyhyet ja tukevat. Meidän takan tulipesä kun ei ole kovin syvä, niin pitkille varsille ei ole tarvetta. Tuo tuontitukun setti voisi olla meille sopiva :)

  VastaaPoista
 2. Sulo-Helmi: Kiitos vinkistä! Täytyykin mennä poikkeamaan Kodin Terraan.

  VastaaPoista
 3. Vinkkaanpa vielä: ostin eilen takkasetin Pirkkalan Bauhausista ja siellä oli myös makkaratikuilla varustettuja settejä.

  VastaaPoista
 4. Sulo-Helmi: Pitääkin mennä Bauhausiin seuraavan kerran "sillä silmällä". Kiitos neuvosta!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff