keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kokemuksia Tyyli & Koti -kirjakerhosta?

5 kommenttia:
 
Eilen tupsahti jälleen postissa mainos Tyyli & Koti -kirjakerhosta. Onko kenelläkään teistä kokemusta kyseisestä kirjakerhosta ja heidän kirjoista? Itse pohdiskelin kirjakerhoa siksi, että tykkään selailla "konkreettisia" sivuja ja katsella erityisesti kuvia. Ja eiköhän kirjoista saisi joitakin muutamia vinkkejä tulevankin varalle. Netistähän on helppo hakea ideoita, kun tietää mitä hakee. Ehkäpä kirjoista puolestaan saisi sellaisia ideoita, joita ei ole osannut ajatellakaan.

Onko rahan hukkaa vai oletteko saaneet hyviä ideoita ja silmäniloa kuvista?

5 kommenttia:

 1. Mulla on "helppo" homma noiden kirjojen kanssa niinkuin yleisesti ottaen. Kun bongaan jostain kiinnostavan opuksen, menen kirjaston sivuille, tarkistan onko sitä seutukunnassa saatavilla. Jos on, laitan tilaukseen ja kas... muutaman päivän kuluttua on kirja naapuritalossa ;). Edullinen vaihtoehto... maksaa enimmillään yhden euron jos tulee kauempaa. Ja jos ei ole hyvä, niin palautus vain kirjastoon.
  Luonnollisesti kirjastosta ei saa aivan uutuuskirjoja, mutta hyvät valikoimat kuitenkin löytyy sisustuskirjoista. Ja vielä... täälä "maalla" voi toivoa uutuuksia kirjastoon, ne helposti hankkii kyllä niitä.

  VastaaPoista
 2. Anne: Tuossa on kyllä puolensa. Ei ainakaan rahaa pala samalla tavalla. Kirjaston kirjojen kanssa suurena etuna olisi, jos olisi kunnon kopiokone: Voisi ottaa mielenkiintoisista kuvista & jutuista hyvät kopiot itselle talteen tulevaa varten. Täytyykin laittaa työpaikalla uusi kopiokone hankintalistalle ;)

  VastaaPoista
 3. Itse kuulun kyseiseen kirjakerhoon ja olen ihan tyytyväinen ollut. Muutaman kirjan olen tilannutkin ja jos ei kuukauden kirja ole miellyttänyt, niin sit netissä sen voi perua. Netissä heidän sivuillaan voi joitakin kirjoja katsella ennakkoon miltä vaikuttavat eli selailla netissä kirjojen sivuja. Monipuolisesti on tarjontaa, viherkasvihulluna odotan nyt postista viherkasvien hoito-opusta jonka kyseisestä kerhosta tilasin :) Eli ihan jees kirjakerho :) Kannattaa käydä nettisivuilla vilkaisemassa!

  VastaaPoista
 4. PikkuMamma: Kiitos, kun jaot kokemuksiasi! Täytyy laittaa asia hautumaan.

  VastaaPoista
 5. Minäkin kuulun Tyyli & Koti -kirjakerhoon. Tutustumiskirjojen lisäksi olen ostanut sieltä "Hetki Helsingissä" kirjan sekä kivikynttilöitä. Siellä on ihan mielenkiintoisia kirjoja, mutta en ole vielä tilannut mitään. Aika näyttää, mitä kaikkea kirjakerho tuo vielä tullessaan. :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff