maanantai 30. tammikuuta 2012

Mustavalkoista saunottelua

4 kommenttia:
 
Mustavalkoinen on ollut parin edellisen postauksen aiheena. Viikonloppuna mustavalkoisuus liittyi konkreettisesti saunotteluun. Hetken mielijohteessa pyysin vanhempiani syömään ja saunomaan. Sekä ruuat että löylyt maistuivat makoiselta.

Tässä muutamia saunakuvia. Valmiista saunasta ei vielä olekaan blogissani ollut kuvia. Saunan viimeistely -postaukseni on ollut yksi luetuimpia kirjoituksia, joten varmasti kuville valmiistakin saunasta on kysyntää. Kertauksena / uusille lukijoille: Mustavalkoisessa saunassa on käytetty seinä- ja kattopaneeleissa Tuomenkukan valkoista Supi-saunasuojaa ja lauteissa mustaa Supi-saunavahaa.

Kylpyhuoneeseen sytytettiin pari kynttilää.


Ikean Grundtal-hyllykkö on toiminut hyvin "putelotelineenä". 


Hyvin palaa- ja kohta löylyä!


Laudeliinana on puuvillaa oleva musta paneeliverho (löytyi pari vuotta sitten tarjouskorista). Tuntuu mukavammalta kuin pellava.


Musta kauha ja kiulu ovat hankittu varta vasten uudelle talolle Bauhausista.

 Oma ehdoton saunavarusteeni on tuo roikkuva "kuppi", joka tiputtaa vettä tasaisesti kiukaalle. Ilman tätä ei tule kunnon saunaelämystä :) Kosteat löylyt ovat omasta mielestäni "ne oikeat löylyt".


Toistaiseksi saunassa olevassa "kolossa" on polttopuut, mutta tilaan on varaus sähkökiukaalle. Kuitenkin sähkökiukaan sijaan saattaa olla toinen projekti mielessä koloseen. Katsotaan, katsotaan.


4 kommenttia:

 1. Mitä puuta nuo sun paneelit on seinissä? Ne on varmaan olleet aika vaaleat lähtötilanteessa? Varmaan aiheesta on postauskin jossain, mutta en jaksanut etsiä.. :D

  Pohdin tässä vain, että miltähän näyttäisi tuollainen valkea mäntypaneelissa, joka on jo melkoisen oranssia.. Jotenkin tuntuu, että lopputulos ei voi olla kuin fiasko! ;D Mutta tuollainen vaalea sauna olis vain niiiin kiva! :) Olishan se ratkaisu myöskin vaihtaa paneelit ja lauteet, mutta se onkin sitten isompi projekti ja haluaisin nyt hetkisen pitää remppataukoa! :)

  VastaaPoista
 2. Saara: Tietääkseni paneelit ovat leppää. Oheista linkistä näet eron käsitellyn seinäpaneelin ja käsittelemättömän kattopaneelin välillä. En tiedä miten tuo mahtaa käyttäytyä "käytetyn" männyn kanssa. Jouduimme pakosta uusimaan pari listaa. Näihin uusiin mäntylistoihin valkoinen sopi ok, mutta leppään verrattuna mänty jäi hieman "kellertävämmäksi", käsitelty leppä on taas ehkä hieman harmahtava. Kyllä tuo valkoinen käsittely ainakin kirkastaa. Kannattaa muistaa, ettei tuo valkoinen "peitä" mitään, eli jos paneeleissa on likaa tai tummumaa, pitää ne hio ensin hyvin pois.

  http://talojajatoiveita.blogspot.com/2011/04/esimakua-paasiaisajan-remonttitouhuista.html

  VastaaPoista
 3. Heippa
  Kysymys tulee vähä myöhään, mutta mua mietityttää, et onko noi valkoset seinät pysyny kuinki hyvin valkosena? Ja etenki noi jalkatuet missä pidetään jalkoja, onks ne tummunu käytössä? Mut kuitenki, tosi kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinät on pysynyt hyvin valkoisena, mutta ei niihin ole kyllä nojailtukaan. Kaiteiden päälliosissa on hieman tummempaa, mutta en ole vielä edes yrittänyt putsata niitä.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff