tiistai 28. tammikuuta 2014

Pikku pala kohti unelmien vaatehuonetta

2 kommenttia:
 

Viikonloppuna puuhasteluna oli vaatehuoneen raivausta sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyt jopa vaatehuoneeseen mahtuu sisällekin kunnolla ilman esterataa! Innostus siivouspuuhaan - ainahan siivous jonkun kipinän tarvitsee eikö totta - lähti siitä, että ostin vaatehuoneeseen uudenlaista säilytyskalustetta. Nyt säilytystilaa on hieman enemmän ja uudenlaisella tavalla. Seuraavaksi pitäisikin tehdä varsinainen vaatekaappien tuuletus.  Kamalat  rätit (+ne liian pienet), joita ei ole pitkään aikaan päälle laittanut, olisi syytä laittaa kohti uutta sijoituspaikkaa. Turhaa niitä kaapissa on roikottaa.

Tämä uusi systeemi on kyllä niin magea, että sunnuntaina en meinannut pöksyissäni pysyä! Laitan lisää kuvia, kunhan siivousprojekti etenee enemmän. Walk-in -vaatehuoneeni entisestä olemuksesta löydät kuvia täältä.


2 kommenttia:

  1. Sama projekti pitäisi täälläkin tehdä, mutta kun ei raaski millään luopua. Jospa niihin vielä mahtuisi ;) Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sinnekin puuhaan! Musta on jo tullut niin yltiörealisti, että nyt muutaman vuoden jälkeen ymmärrän jo, että turhaan elättelen toiveita nuoruusvuosien mitoista =D Silti kuitenkin niitä pikkuvaatteita taitaa jäädä siivouksenkin jälkeen säilöön. On se naisen mieli hassu :)

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff