keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Astioita kuin karkkeja

6 kommenttia:
 
222 fifth turquise inspiration


 Henkilö, joka minulle möi täydennystä Ciroa-astiastooni Yhdysvalloista, mainitsi, että heillä haluttuja astioita ovat 222 Fifthin astiat. Toisaalta en ihmettele ollenkaan. Merkillä on paljon eriväriä ja kuviollisia astioita, joita yhdistelemällä saa pöytään varmasti mielenkiintoa. Meillä Suomessa tosin taitaa olla neutraali astiastokulttuuri - juurikaan värikkäitä ja kuviollisia lautasia ei näe, paitsi muutamia Iittalan malleja. Välillähän tekisi mieli revitellä, mutta taidan silti pitäytyä mustavalkoisissa astioissani. Toki tee/kahvikupit voisivat olla tämän tyylisiä, mutta koska Yhdysvalloissa teekulttuuria ei juurikaan ole, ei tee/kahvikuppeja aluslautasten kanssa ole  saatavilla. Mukeja kyllä löytyisi.

Innostaako kuviolliset ja värilliset astiastot sinua? 
 
 

6 kommenttia:

 1. Minulla on arabian runo sarjaa ja tykkään sen värikkyydestä, koska sitä on kiva yhdistellä valkoisiin ja mustiin astioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runo on kaunis sarja kyllä ja värikäs - vallan pääsi unohtumaan.

   Poista
 2. Itse olen ollut lähes koko ikäni posliini-astioiden vihaaja, lähinnä koska Suomessa ei ole panostettu taitoon ja tarkkuuteen sillä saralla, vaan melko vahvoihin kuvioihin tai ideoihin, mitkä tosin ovatkin sitten kai olleet avaimia mm. Arabian pitkä-ikäiseen suosioon. Ainakin tämä on minun näkemykseni.

  Mutta tuo riikinkukko-astiasto on kyllä pysähdyttävän kaunis! Tiedätkö mistä tai keneltä voisi ostaa kyseistä sarjaa turvallisesti ulkomailta? Suomessa en ainakaan netin välityksellä löytänyt, että voisi ostaa mistään.

  - Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebay.com ja luottokorttimaksu (esim. Paypalin kautta) on hyvä yhdistelmä ja turvallisimmasta päästä. Samoin Amazon.com. Tuon riikinkukko-sarjan nimeä en muista, mutta sarja putkahtaa kyllä google-haussa esiin kun laittaa hakusanaksi 222 fifth ja turquoise.

   Poista
  2. Hei Mira! Jos laitat minulle meiliä johanna at talojajatoiveita.fi, voin antaa sinulle linkin, josta voit astiastoa tilata. Kyseessä on sama myyjä, jolta ostin Ciron Catena-sarjaa. Huomasin, että hänellä olisi nyt riikinkukkoaiheisia astiota myytävänä.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff