perjantai 3. tammikuuta 2014

Rakkaudesta kukkiin

Ei kommentteja:
 


Joulukukkia etsiessäni löysin netistä upeat nettisivut eräältä kukkakaupalta, joka sattumoisin sijaitsi Tampereella. Kauniilta nettisivuilta sai heti käsityksen millaisia kukkia Helmivillakko tarjoaa ja ovathan kuvat myös laatulupaus siitä mitä saat. Useammin kuin kerran olen joutunut pettymään kukkakaupasta tilaamiini kimppuihin - ja vielä useammin asiakaspalveluun. Tällä kertaa odotukseni ylitettiin huimasti kummallakin osa-alueella ja olin todella tyytyväinen. 


Ihanuus alkaa jo kukkien kääreistä.  Koristeena oli mustavalkoista kangasnauhaa tyylikkäästi aseteltuna. Lisäksi kimppujen varret olivat kääritty mustaan silkkipaperiin. Yrittäjänä tällaisia wow-ensivaikutelmia pidän varsin nerokkaina. Ensivaikutelmahan luo voimakkaita mielikuvia. Kukat olivat niin kauniisti pakattuja, että melki niitä ei olisi raskinut avata kääreistä.



Korkeassa kukkakimpussa tähtenä loisti valkoinen amaryllis. Kauniisti sidotut vihreät sekä lehtikuusen oksat täydensivät hyvin kukkien loistoa. Kimppu sopi loistavasti Aalto-maljakkoon.



Pisteenä i:in päällä blingbling-timantti.





Tämän Talviterveiset-kimpun voi tilata verkkokaupastakin. Kimpun herkulliset violetit ja vaaleanpunaiset sopivat täydellisesti olohuoneen värimaailmaan. Kimpun jokaisesta kulmasta löytyy jotakin uutta katseltavaa.





Lisää kauniita kukkakuvia voit ihastella Helmivillakon blogista.


Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä. Kukat ovat saatu blogiyhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff