keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Laittais oven kiinni perässään

3 kommenttia:
 


Muutama viikko on ehtinyt kulua eloa vain enää yhden talon "loukussa". Viime vuoden viimeisenä päivänä vanha talo jäi tällaisiin tunnelmiin ja avaimet luovutin uusille omistajille. Vielä on hankala arvioida legendaarista urheilukysymystä 'Miltä nyt tuntuu?'. Loppujen lopuksi ei tunnu kovin erikoiselta. Kaikki tavarat ja muuttolaatikot ovat edelleen autotallissa odottamassa jotakin energiapyrähdystä niiden purkamiseksi. Yksi henkinen kynnys on kuitenkin nyt ylitetty ja olenkin paljon vapautuneemmin alkanut suunnittelemaan nykyisen kodin viimeistelyä sekä uusia sisustushankintoja. Ennenhän juuri ylimääräistä ei lainanlyhennyksiltä jäänyt. Ihan kuin olisi nyt lupa hieman törsäillä mielitekoihin. Näiden kuvien tunnelmista on hyvä ponkaista kohti uusia koti- ja talounelmia. Lisää "vanhan talon tarinoita" löytyy tästä klikkaamalla.

Miltä teistä muutto ja vanhasta kodista luopuminen on tuntunut? Itselleni ei ole hyviä vertailukohtia. Ensimmäisestä omasta kodista muutto tapahtui hieman "dramaattisesti" kun homepakolaisena läksin. Ja tästä vanhasta talostahan muutin asumaan nykyiseen taloon jo vaikka kuinka kauan sitten eli koti ei vaihtunut lennosta.

Yläkerran aulasta


Makuuhuone


Vierashuone


Yläkerran aulaIkävä tulee erityisesti laitettua pihaa istutuksineen. Toisaalta viereisen tontin keskeneräistä työmaata tuskin kaipaisi kukaan. 


Ja niin sen oven ja portin kiinni perässäni laitoin...


3 kommenttia:

 1. itse olen vain asunut vuokra-asunnoissa mutta nyt viimeisin muutto oli henkisesti kaikista rankin muutin tutusta ympäristöstä 180 kilometrin päähän kaupunkiin jossa olen vain käynyt silloin tällöin täältä en tuntenut ketään ja nyt pitäs etsiä töitä ja järjestää elämää
  ikinä ei ole ollut näin haikeita fiiliksiä kun ne ainoat tutut jäi 180 kilsan päähän

  VastaaPoista
 2. Hetkinen.. Olen käsittänyt, että asut "alppitalossa" väliaikaisesti ja se hometalo on sinun toinen asunto mitä remontoidaan. Tämähän näyttäisi olevan ihan eri talo. Olenkohan pudonnut vähän kärryiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän selvennän mielelläni. Muutin hometalosta pois tammikuussa 2009 tuonne taloon, jonka nyt myin. Hometaloa ei tulla remppaamaan ollenkaan (ainakaan toistaiseksi), koska ne rahat menisivät hukkaan. Kukaan meistä sisaruksista ei halua tulevaisuudessa tuohon "sukutilamme" päärakennukseen muuttaa. "Alppitalossa" siis asustelen nyt ja olen asunut täällä kesästä 2011 lähtien. Täältä sitten matka varmaankin jatkuu johonkin remppaprojektitaloon. Mutta tosiaan täällä alppitunnelmissa toistaiseksi :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff