perjantai 10. tammikuuta 2014

Tutki ja löydä -pikkukivaa sisustukseen

3 kommenttia:
 
Jotex / Ellos pientä kivaa sisustukseenJotex/Ellos mustavalkoista 

Jotex/Ellos mustavalkoisia valaisimia


Etsivä löytää! Vaikka Elloksen koti-osastolta olenkin joitakin ostoksia aiemmin tehnyt, kuten viimeksi kankaisia lautasliinoja, usein mielikuvani Elloksen valikoimasta on jäänyt hieman liian romanttiseksi. Kun oikein tonki, niin löytyyhän valikoimista vaikka mitä ihanaa. Ensimmäisen kuvan tuotteista saisi oikein tyylikkään yhdistelmän. Mustavalkoisen ystävälle villamatto tai veikeä Flowers-kukkaruukku tuo mukavan säväyksen. Valaisinosastoltakin makupaloja löytyy.

Mitä Elloksen löytöjä sinä olet tehnyt viime aikoina?

3 kommenttia:

 1. En olekaan katsastanut Elloksen valikoimaa pitkään aikaan, täytyy käydä kurkkaamassa!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minä olen jo jonkin aikaa bongaillut josko elloksen Flen matot tulisi aleen tai saisin edes jonkun alekupongin niin meille saattaisi kotiutua se isoin Flen-matto. Elikkä ihanaakin ihanampaa mustaa sekä valkoista ja tietenkin raidallista. Tosin mietin, että kävisikö sittenkin paremmin harmaa-valkoinen yhdistelmä? Musta-valkoisessa ainakin pelottaa, että leviääkö musta valkoiseen tms. Joskus nimittäin olen ellokselta jonkun maton tilannut ja ei sitä voinut sanoa ihan kuvauksen mukaiseksi ja voi sitä hajua! Mutta onneksi tosiaan palautus oikeus on keksitty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti välillä nettikuvilla ja -kuvauksilla on ero oikeaan tuotteeseen kuin yöllä ja päivällä. Tuo palautusmahdollisuus on siis hyvä. Täytyy kyllä todeta, että olen joskus tilannut Ellokselta mattoja, jotka haisivat todella pahalle (homeelle?). Matot lähtivät palautukseen ja tilalle tulleissa oli sama haju. Onneksi asiakaspalvelu pelasi hyvin ja sain nekin matot takaisin palauttaa.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff