tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tosi karmeat remppavaatteet! Osallistu kilpailuun ja voita pikkasen paremmat vermeet

2 kommenttia:
 
Kenellä on Suomen karmeimmat remppa- tai raksavaatteet? Palkintona on paremmat varusteet Duunituotteelta.

Pukiessani edelliskerran eräät remppahousuni jalkaan, naureskelin tyylilleni, vai tyylittömyydelleni, jopa ääneen. Siitä tuli mieleeni, että vuosien varrella on tullut nähtyä mitä erikoisimpia ja järkyttävän hupaisia remonttivaatevirityksiä. Jotta me kaikki päästäisiin nauttimaan (ja naureskelemaan) remppa- ja raksavaatemuodista, päätimme laittaa Duunituotteen kanssa hymyssäsuin pystyyn Karmeimmat remppavaatteet –kisan. 


Näin osallistut:
 1. Ota kuva karmeimmista remppa/raksaajavaatteistasi ne päälläsi tai kaiva esiin vanha kuva. Jos kuva ei ole itsestäsi, muistathan kysyä luvan kuvan henkilöltä kuvan lähettämiseen.
 2. Lähetä kuva karmeista remppavaatteistasi liitetiedostona osoitteeseen talojajatoiveita@gmail.com 27.5.2013 mennessä. Laita viestin otsikoksi ” Karmeimmat remppavaatteet nimimerkkisi” (siis esimerkiksi ” Karmeimmat remppavaatteet JohannaTT”). Viestissä tulee olla mukana oikea nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (Näitä tietoja ei tulla julkaisemaan eikä käytetä esimerkiksi markkinointiin. Tiedot jäävät vain sähköpostin haltijan tietoon kilpailuun liittyen.)
 3. Kerro halutessasi muutamalla lauseella, mikä on karmeimpien remppavaatteidesi tarina. Voit myös kuvailla vaatteitasi. Ovatko ne peritty isoisältä? Otitko remppapaidaksi vahingossa miehesi lempipaidan? Kiristyykö housujen vyötärö kuminauhan sijaan hiuslenkillä taikka paalinarulla? Paistaako päivä housujen revenneestä takamuksen saumasta?
 4. Kuvasi julkaistaan Taloja ja Toiveita –blogin Facebook-sivustolla  nimimerkkisi ja tarinasi kera noin 1-3 päivän kuluessa kuvan lähettämisestä.
 5. Lähettämällä kuvan, annat oikeuden julkaista kuvasi kilpailuun liittyvässä viestinnässä esimerkiksi Taloja ja Toiveita -blogissa ja blogin Facebook-sivustolla. Kuvan lähettäjä vastaa kaikista kuvan tekijänoikeusasioista. Oikeudet kuvaan säilyvät kuvan ottajalla.
 6. Kuvan julkaisun jälkeen kannattaa tietenkin jakaa kuvaa ja linkkiä ystävillesi ja kehottaa heitä tykkäämään kuvastasi. Mitä enemmän kuvallasi on tykkääjiä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittoon! Tykätä saa 3.6.2013 asti.

Voittaja valitaan eniten tykätyimpien kuvien joukosta. Raati koostuu Taloja ja Toiveita –blogin kirjoittajasta sekä Duunituote Oy:n edustuksesta. Voittaja julkistetaan 15.6.2013 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteeseen, josta kuva on lähetetty. Palkintona voittaja saa 100€ lahjakortin, jolla hän voi ostaa haluamiaan tuotteita joko Duunituotteen myymälästä tai verkkokaupasta. 


Tässä oma, hieman kesy, näytteeni remppamuodista.Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Duunituote Oy:n kanssa
 


Duunituote on laadukkaiden työvaatteiden ja työ- ja turvajalkineiden erikoismyymälä. Remppaaminen ja raksaaminenkin sujuu mukavammin kun on päällä asianmukaisen varusteet. Laadukkaat  työvaatteet ovat kestävät ja käyttöikä riittää useampaankin projektiin. Duunituotteelta ammattilaistuotteet o saatavilla kuluttajallekin sopivaan hintaan – tyylikkyyttä unohtamatta. Kattavasta valikoimasta löydät tuotteet niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Ostoksia voit tehdä joko Pirkkalan myymälässä tai verkkokaupassa. Myymälässä asiantunteva henkilökunta auttaa löytämään oikeat tuotteet ja koot vaivattomasti.

2 kommenttia:

 1. Ja nyt sä tämän sanot! :)
  Mun miehellä oli remppahousut niin täynnä maalia, laastia, silikonia, you name it... että ne pysy kirjaimellisesti itse pystyssä polvista ylöspäin:)
  Löytäisinköhän mä niistä kuvan... housut nimittäin lähti kaatopaikalle sen viemarivahingon seurauksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ehdottomasti äkkiä kuvaa etsimään! Kaikki tyylinäytteet saa osallistua!

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff