maanantai 8. huhtikuuta 2013

Rivo rako - paneelirakojen fixausta

4 kommenttia:
 
Tällaisella pikkupuuhalla siistin pukuhuoneen seiniä. Kaikki paneelien maalaajat varmastikin ovat huomanneet, että paneelien eläessä, erityisesti talvisaikaan, paneelien raot tulevat näkyviin. Tästä syystä yleisesti ottaen hyvä aika maalata paneeliseinät tai -katot on talvi. Omassa remontissani maalaus myöhästyi loppukevääseen, joten näitä rakoja tulee näkyville talvella. Onneksi fiksaus on kuitenkin mahdollista pienellä vaivalla. Kunhan saa itseään niskasta kiinni, on tämä nopeaa hommaa. Ensin näytetään hieman hiekkapaperia rakoon. Sitten pölyt pyyhitään pois. Ohuella pensselillä maalataan häivyttäen tarvittavat kohdat. Itsellä riitti yksi kerros. Ja fiksatun lopputuloksen näet alimmassa kuvassa.

4 kommenttia:

 1. Hauska nähdä, että muillakin on käytössä nuo järeämmän kokoluokan pensselit ;-) Itse yritän välttyä noilta irvistelyiltä sillä, että maalaan myös pontit kertaalleen - jospa ei niin kauheasti näkyisi rakoset sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti uudet paneelit kannattaakin maalata ennen asennusta. Tosin tuo ponttien maalaus en onnistu remppakohteissa (kuten oma taloni), joissa paneelit on jo katossa ja seinässä :)

   Poista
 2. Tuttua hommaa, kuin ne voikaan olla ärsyttäviä nuo paneelien raot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-iinpä! Tosin onneksi nuo raot eivät ole niin ärsyttäviä kuin olisi originelli mäntypaneeli, joten valkoinen ja raot on parempi valinta näistä :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff