torstai 25. huhtikuuta 2013

Briljeeraavaa espritiä

8 kommenttia:
 

Aikaisemmin ostamani aulan valaisimet jostain syystä eivät sitten istuneetkaan tilaan ja omaan silmääni, joten olen jo tovin jahdannut sopivia valaisimia. Yhden haasteen asetti se, että valaisimien kohdalla katot ovat eri korkeudella ja halusin kuitenkin valaisimet samalle tasolle.

Aivan ns. unelmemavalaisimia en löytynyt, jonkinlainen budjettikin piti pitää mielessä. Päädyin kuitenkin näihin Brilliantin Esprit -kattovalaisimiin. Valaisimissa ainakin valotehoa riittää, sillä niissä on 18 kappaletta G4 polttimoa per valaisin. Ja mistäpä muualta kuin Saksasta nämä tilasin.

Ainakaan toistaiseksi en ole vielä näihin kyllästynyt ja eipä myöskään valaisimet ole vielä "särähtäneet" silmiini. Toinen vanha valaisin päätyi jatkokäyttöön alakerran vessaan ja toisen sain myytyä Tori.fi:n kautta. lopputulos oli siis moneltakantilta onnistunut.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onpa kiva saada tästä asiasta positiivista palautetta, kun tuo valaisimien löytäminen tuntui niin haastavalta!

   Poista
 2. Siis todella ihanat.... muuten vaaleaan tilaa nuo valaisimet luo viimeisen silauksen :)

  VastaaPoista
 3. Hauskat!! Ja positiivisella tavalla, ei silleen naurettavalla tavalla ;) kivan ei-vakavat! Tiedäks mitä tarkoitan :D sellaista irrottelua :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat valaisimet :) Saako kysyä mistä kaupasta olet tilannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en muista enää nettikaupan nimeä. Kannattaa googlettaa merkillä ja mallilla, niin varmasti ostopaikkoja löytyy. Joskus myös Kodin Ykkösen valikoimissa on ollut.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff