torstai 4. huhtikuuta 2013

Läävästä talliksi

8 kommenttia:
 Pitäähän teillekin esitellä myös autotallini. Ja nyt tätä kelpaa esitellä, sillä tallissa oli muutama viikko sitten siivoustalkoot. Harmi, ettei tullut otettua ennen-kuvaa. Ennen-tilantessa lattialla ei kuitenkaan enää ollut yhtään tyhjää tilaa ja kaikki tavarat olivat sikin sokin lattialla, koska hyllyjä ei ollut. Kyllä täällä nyt kelpaa  puuhailla ja tehdä DIY-juttuja +säilöä lisää kaikkea hamstrattua rompetta :) Tallissa olisi kyllä monta monta juttua, jotka voisi myydä: väliovia, ovenkarmeja, laatikoston etulevyjä ja vetimiä, vessanpönttö, liesituulettimen kulmakotelo, lipasto, vessan allaskalusto. Onko linjoilla ketään kiinnostunutta?

8 kommenttia:

 1. Mä katoinkin, että voikun mahtavat tilat!! :)
  Kyllä tuolla tosiaan kelpaa tuunailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa kyllä nyt löytyisi - tosin sitä projektien "loppuunsaattamisentaitoa" ei siivouksessa löytynyt =D Pitäisi opetella tekemään yksi juttu valmiiksi ja siirtyä vasta sitten seuraavaan - ettei ole keskeneräisiä projekteja talli täynnä.

   Poista
 2. No on kyllä siistiä! Yleensä autotallit tahtoo mennä siihen kuntoon, ettei sinne autoa ole mahtunut vuosiin ;D Nimimerkillä anopin autotallia pitkin talvea tyhjentänyt :D Meillä on autotalli vasta piirustuksien vaiheessa, siinäkin on kyllä aika paljon mietittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kuuluu isälleni, joka talkoot pisti pystyyn ja hankki sopivia hyllyjä. Unohtui kiitokset esittää postauksessa. Kauhulla odotan sitä hetkeä kun pitää muuttaa seuraavaan kotiin - varsinkin, jos siellä ei ole tällaista tallia. Mihinköhän kaiken roinan sitten laitankaan...

   Poista
 3. Tiiäkkö mulle tuli just mieleeni että joskus kommentoin sun Ikean puunrunko-verhojasi ja sanoit että ne voisi tulla joskus myyntiin? Oisko sen aika jo koittanut :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ootte ison vaivan nähneet. Meillä mies korjaa autoja, moottorikelkkoja yms siellä tallissa, että hän kyllä siivoaa aina keskilattian kuntoon, muuten se olis varmasti ihan sekaisin. Samalla talli on myös mun tuunauspaja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallit ovat kyllä mukava lisä, varsinkin jos puuhailee ja tuunailee.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff