keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Taas muuria vastassa ja jotain muutakin

4 kommenttia:
 
  


Minäkin monen muun ihmisen joukossa piipahdin kevätmessuilla Helsingissä viime viikonloppuna. Kiitokset Teknokselle kutsusta. Pihapuolella ihastelin jälleen erilaisia istutusmuureja. Pääsi kuvaan myös yksi puustakin tehty versio, harvinaista. Lisäksi kävin hipelöimässä Wall+ -sisustuslaattoja ja hieman kyselemässä tuotteesta. Muutama keittiöotoskin kameraan päätyi: Domuksen extrasyvät laatikostot sekä Keittiömaailman saareke. Se täytyy vielä mainita, että messujen Sisusta!-puoli oli ehkä ankein koskaan.

4 kommenttia:

 1. Toi valkoinen kivimuuri on kaunis :) en ehkä oman kotimme pihaan osaisi kuvitella kuitenkaan, ehkä liian citymäinen sinne metsän keskelle :)Kun taas tuo puumuuri voisi metsän siimekseen sopiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustana tuo kivimuuri jo maastoutuisi paremmin metsäiseenkin pihaan. Mutta tuo puupalkkimuuri oli yllättävän modernin näköinen ja tyylikkään näköinen, ei lainkaan sellainen "vanha imelä".

   Poista
 2. Oon ehdottomasti samaa mieltä SISUSTUSosastosta. Olin niin pettyny! Puutarhapuoli oli kyllä ihan kivasti toteutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhapuolella riitti jälleen katseltavaa! Sisustuspuolelta ei jäänyt käteen mitään inspiraatiota. Melkein harmittaa jopa näytteilleasettajien puolesta.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff