tiistai 5. kesäkuuta 2012

Vierashuoneesta Persiaan

2 kommenttia:
 
Eilen kävin illalla laittamassa äidin kanssa heidän vierashuoneen tehostetapetin seinään. Tapetiksi valitsimme englantilaisen Prestigious Textilesin Persia-tapetin hiilenharmaana (Persia Charcoal 1939/901). Sävymaailman halusimme pitää jokseenkin samalla linjalla muun remontin kanssa, mutta menimme kuitenkin hieman "romanttisempaan" suuntaan.

Tapetissa yhdistyy hopea ja valkoinen sekä hiukkanen glamouria ja kodikkuutta. Nämäkin tapetit tilasin Kleur Mijn Interieurilta. Kyllä tällä tapetilla tulee olo, että olisi matkannut hieman kauemmaksi kuin vaan vanhempieni vierashuoneeseen. Mukava tunnelmanluoja - vaikka itse sanonkin.

Tämä kuva ei tee kyllä oikeutta tapetilla (näyttää lähinnä ällöltä retro-tapetilta), mutta hahmottuuhan ainakin kuvion koko ja malli.


Maalatun seinän sävynä Tikkurilan Talvi.


Muutama lähikuva
2 kommenttia:

 1. Heippa :) Tapetti on kyllä upea jo kuvassa niin mitä son sitte paikanpäällä! :)
  Mie tykkään sinun blogista, tämä on inspiroiva ku sie teet ihania löytöjä, tuunaat itte ja nyt sisustat vanhempienki kotia :) Mie käyn täälläki usiasti, nyt ku on voimia blogeissaki olla, tämä on yks minun suosikkiblogeista vaikka aika harvoin tullee kommentoitua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että viihdyt ja käyt vierailemassa! Yritän edelleen jatkaa jo valitsemallani polulla ja toivon mukaan miellyttävää luettavaa sinulle löytyy jatkossakin =D

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff