torstai 21. kesäkuuta 2012

Grande - suuria pieniä muutoksia

6 kommenttia:
 
Eilen illalla tuli urheiltua makuuhuoneen peilit oikealle kohdalle. Jo vain oli puuha! Mutta siellä ne nyt ovat seinällä. Peilit ovat ripustettuna galleriakiskosta, joten reikiä seinään ei onneksi tarvinnut tehdä. Peilit ovat Ikeasta, kuten monet jo kenties tunnistavat. Mongstadit olivat family-tarjouksessa, joten säästyipähän yhteensä 60 euroa rahaa.

Hieman sellainen XXL-tunnelmahan makkarissa väkisinkin on. Peilien yläreuna on 250cm korkeudella, joten silmä voi hämääntyä luulemaan huonetta pienemmäksi kuin se onkaan. Peilien paikka, myös kommenttienne perusteella, on parempi niin, etteivät ne ole linjassa sängynpäädyn kanssa. Lisäksi nyt peilien alareuna on kauniisti yöpöydän yläpuolella.

Muita muutoksia makuuhuoneessa on muun muassa vanhan päiväpeiton katoaminen. Nyt virkaa hoitaa Ikean torkkupeitto. Lisäksi nuo koristetyynytkin taitavat päätyä makuuhuoneeseen. Verhojahan myös kohennettiin, lisäämällä kaksi verhoa eli kummallakin puolella ikkunaa on nyt tuplaverhot. Vielä pitäisi viilata yöpöytäasiaa sekä pohtia pöytävalaisimet. Kattovalaisintakaan huoneessa ei ole ollut koko aikana. Sellainenkin on siis ostoslistalla - kunhan vain sopiva löytyisi. Erään tapauksen jo Saksasta tilasinkin, mutta myyjä ei suostanut lähettämään tuotetta minulle sopimallamme hinnalla. Ilmoitetun 30 euron lähetyskulujen sijaan hän alkoi vaatia lähetyskuluista 300 euroa. Jäi niin sanotusti huijauksen maku suuhun.6 kommenttia:

 1. Makkari on tosi upea! Huokuu glamour ja ihana hotellimainen mutta kotosa näky <3

  No joo, hieman huijausmaku kyllä pistää esille nuista postikuluista, huhhuh.

  Aurinkoista Juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Oikein mukavaa Juhannusta sinnekin suuntaan! Täällä jussit menee remontoidessa.

   Poista
  2. Kiitos :) Täällä kans Juhannus mennee oman pihan pihatöissä mutta mukavissa semmosissa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. On siellä vaan valtiatar tunnelmaa.. Komeeta!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff