torstai 28. kesäkuuta 2012

Soitto auttavaan puhelimeen

Ei kommentteja:
 
Tadaa! Viimeisetkin olohuoneen tapetit saapuivat tovi sitten. Oli muuten sen verran hyvin paketoitu, ettei aikaisemmin tapetit niin turvassa ole saapuneetkaan - jokainen rulla oli kääritty erikseen kuplamuoviin!  

Koska asennusohjeet olivat jääneet itselle kysymymerkiksi ostovaiheessa, avasin yhden rullan katsoakseni mitä tuleman pitää. "Suoraan seinää", jees! Mutta sitten tulikin sellaista tekstiä, jota en osannutkaan tulkita tapetoijan silmin vaikka käännös onnistuikin. Koska Kiillon NoWolla oli tarkoitus laittaa tapetti seinään, soitin Kiillolle saadakseni varmuuden NoWon sopivuudesta tälle tapetille. Auttavasta puhelimesta en saanut varmaa vastausta, joten minut ohjattiin tuotekehitykseen. Sieltä ystävällinen naishenkilö hetken asiaa kanssani pohdiskeli ja tulimme tulokseen, että NoWo on sopiva tuote. Ehkäpä siis illalla mars tapetoimaan -NoWon kera.

Tiedoksi siis teillekin, kun asiaa tulin kysyneeksi: NoWo sopii kaikille tapeteille, paitsi erittäin painaville tapeteille. Niitä aine ei jaksa kannatella/pidellä seinässä. Eli kaikki "normaalit" tapetit NoWon kera seinään saa, kunhan muistaa vetyttää vetytettävät tapetit etukäteen. Rautakauppojen myyjät ovat pelotelleet ainakin minua, että NoWon kanssa laitettuja tapetteja olisi hankala poistaa. Ei kuulemma pidä paikkaansa - kunnon kostutus tapetinpoistoaineella ja mukavasti pitäisi irrota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff