keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Puoli-ilmaiseksi

6 kommenttia:
 
Nekalan Löytöliiterin -50% alennukset stattasivat taas, joten olihan siellä pakko käydä pyörähtämässä. Kassalla naureskelin, että ostokseni olivat aika apaattiset, kun selvisin vain 30 eurolla reissusta. Helpostihan tuolla olisi voinut tuhlata vaikka kuinka paljon rahaa.

Tiedoksi niille, jotka eivät tuosta alesta ole aikaisemmin kuulleet:
-50% hinnalla on tarjolla muun muassa huima määrä sisustustavaraa, jota myydään tällä hetkellä muutamissa ketjuissa edelleen täyteen hintaan. Löytöliiteri toimii maahantuojan "keskuskauppana", joten tavaraa on paljon ja valikoimaa löytyy.

Ja tulipahan tässä kuvia otettaessa todettua, että kamerassa on päivityksen jäljiltä jotakin häikkää. Välillä tästä tekniikasta tulee ihottumaa, arg.


Valokuvakehystarjotin 9,95€


Äidin työhuoneeseen limenvihreät (kamera vääristää, plääh) kukkakoristetyynyt yhteensä 8,95€Vanhempieni uuteen olohuoneeseen koristekirjaimet "Enjoy" 9,95€


6 kommenttia:

 1. Taisit tehdä viime kesänäkin tuolta jotain löytöjä ja silloin ajattelin, että tuonne pitää joskus päästä käymään! Olinpa unohtanut! :/ Pitää ottaa tämä nyt ohjelmaan, jos tänä kesänä vielä sinne suunnille tulen käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuolta on tullut tehtyä löytöjä jo monen monta vuotta :) Alet ovat aina juhannuksen jälkeen(heinäkuun loppuun käsittääkseni?) sekä joulun jälkeen. Eli ehdottomasti, jos täällä päin tuohon ajankohtaan liikut, kannattaa pyörähtää.

   Poista
 2. Oi, mitä löytöjä!!
  Missä tuo löytöliiteri on? Olen tainnut nimen joskus kuullakkin, onko se ketju?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekalan Löytöliiteri löytyy Tampereelta, Nekalan kaupunginosasta. Alet koskevat vain heidän "keskusmyymälää". Suurena maahantuonaja heidän tavaroita kuitenkin löytyy mm. Kodin1, Vapaavalinta jne. Eli eikun Tampereelle aleihin! Heidän alet ovat sellainen tapahtuma, että sinne tulee väkeä myös ulkomailta asti - uskomatonta!

   Poista
 3. Hitsit, tuonne pitäis päästä :) Mun täytyy mennä kattomaan niiden sivuille, mitä siellä on:) Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 4. Nettisivuilla niillä on hieman huonosti kuvia - mutta kaikki alennustuoteryhmät on luoteltuna: Esim. SISUSTUS-ja KORISTE-ESINEET & MALJAKOT, TAULUT, KEHYKSET, KORIT, TEKSTIILIT, KYNTTILÄLYHDYT, RUUKUT jne.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff