sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Maailmanlopun tunnelmia hylätyssä talossa

2 kommenttia:
 
Noin 3,5 vuotta sitten tuli äkkilähtö ensimmäisesta talostani homeen takia, kuten jotkut lukijoista jo varmasti tietävät. Palasin tällä viikolla käymään talolla, pitkästä aikaa. Ulkopäinhän taloa tulee nähtyä useastikin, kun vierailen vanhemmillani, mutta sisällä olen käynyt viimeksi varmaankin yli vuosi sitten.

Kuten kuvistakin näkee, nykyään talolla on hieman maailmanlopun tunnelmia: aivan kuin joku olisi vain lähtenyt äkkiä. No niinhän siinä kävikin... Kyllä oli vaikea muistutella mieleen kuinka ihana koti talo oli vielä silloin, kun siellä oli terveellistä asua. Kotini oli kaunis ja mielestäni erittäin toimiva. Remonttia ja ns. parannuksiakin oli tehty pikku hiljaa, viimeisimpänä kylpyhuoneen ja saunan pintaehostus muuttoa edeltävän kesänä.

Onneksi surullisella tarinan alulla oli onnellinen loppu, johtihan tarina minut nykyiseen kotiini.


Entinen kotiovi (näköjään en ikinä saanut alas noita kammottavia sarvia...)


Olohuone


Vaatehuoneen & makkarin suuntaan


Tupa, ns. flyygelihuoneOlohuoneen takka, itse "rapattu". Kyllä tuolloin 19-v neitonen oli ylpee tekeleestään.

2 kommenttia:

  1. Takkakuvan yläpuolella olevassa kuvassa ihana lipasto ja seinäkaappi! Vähän maalia pintaan ja vau!! Oletko hylännyt nuo tavarat? Vai kenen ne ovat?

    VastaaPoista
  2. Leena: Antiikkihuonekalut ovat mummoni, jotka olivat vain ns. "säilytyksessä" vanhassa talossani. Kyllähän siellä on todella kivoja huonekaluja, mutta täytyy odotella sopivaa hetkeä, että uskallan kysyä, voiko niitä maalata. Tuollaisenaan eivät enää sovi kotini tyyliin.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff