maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hulluksi tullut? Ompelukoneostoksille?

4 kommenttia:
 
Tutut ehkä ajattelevat, että nyt se on tullut hulluksi! Mutta: Aloin viime viikolla ajatella ompelukoneen ostoa. Tunnetusti en siis ole mikään käsityöihme. Kuitenkin joku aivan peruskone voisi olla poikaa, esimerkiksi vaatteiden korjaukseen ja pienimuotoiseen värkkäykseen, kuten sisustustyynyjen tekemiseen.

Prismassa olisi mynnissä tällainen edullinen Singerin kapistus, Singer Tradition 2259 hintaan 149€. Onko lankojen päässä ketään, joka kertoisi tekeekö tällä häkkyrällä mitään? Kokemuksia? Aivan siis jotakin perussimppeli konetta etsiskelen "peukalokeskelläkämmentä" -tyyliselle ompelijalle.

Singer Tradition 2259 ompelukone


- Singer Tradition 2259
- mekaaninen ompelukone
- 19 ommelta: 6 hyöty-,7 koristeommelta ja 5 jousto-ommelta
- 4-vaiheinen napinläpi
- piston pituus maks.4mm
- ommelleveys siksakille
- vapaavarsi+suojahuppu
- tarvikkeet mukana

4 kommenttia:

 1. Mielestäni tekee ja paljon! :)
  Olen omistanut samanlaisen vuoden päivät ja olen ommella suurruutellut sillä vaikka vallan mitä! En ole mikään ammattilainen, vaan omaksi iloksi tuunaan vaatteita ja jotain pieniä ompeluksia. Ompeleet riittävät siis aivan täysin kaikkeen perusompeluun. Jos koristeompeleita kaipaa, tuo kone ei kata niistä kovinkaan montaa vaihtoehtoa.

  Singer on laadultaan varma. Hiljainen käyntiääni ja simppelit langanpujotukset.
  Voin suositella peruskoneeksi.

  t. se uusi vakkarilukija ;)

  VastaaPoista
 2. Se uusi vakkarilukija: Kiitoksia paljon kokemuksista! Eiköhän tuo sitten olisi minullekin sopiva peli. Eikä ainakaan ihan heti taida käsiin levitä kerran sieltä suunnalta löytyy jo käyttökokemusta pidemmältyä ajalta. Ehkäpä siis laitan elämän risaiseksi ja lähden ompelukoneostoksille =D! Voin jo kuvitella sitä kiroilun määrään, kun alan ensimmäisen kerran jotain väkertää, mutta ehkäpä jonain päivänä jotain asiallistakin voin saada aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä googlen kautta blogiin eksynyt ompelukoneesta haaveileva kyselee, miten kävi koneen ostosi? Jos ostit Singerin, oletko ollut tyytyväinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eija! En ole vielä omaa konetta päätynyt hankkimaan. Sain hyvän lainakoneen, joten täytyy pohtia ostoa, sitten kun lainakoneen omistaja jälleen tarvitsee konetta.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff