keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ahdistaa

4 kommenttia:
 
Hieman himmaillen menee nyt näköjään tämä blogielämä. Eilisen jälkeen on mehut aika vähissä: 1) koiralla todettiin sydänvika ja 2) illalla välittäjäni sijainen soitti ja haukkui myynnissä olevan taloni ja jauhoi muuta sontaan. Ehkäpä tuosta numero kakkosesta voisi avautua enemmänkin, kunhan vaan jaksaa.

Toivottavasti palaamme pirteämmissä tunnelmissa.

4 kommenttia:

 1. No jo on törkeetä toimintaa. Siis välittäjältä! Ammattitaito tuollaisesta kaukana, toivottavasti asiat nyt selviää!!!
  Ja voih, lemmikit on niin tärkeitä, surullisia uutisia :(

  VastaaPoista
 2. Mitä hemmettiä se haukkuu, ei kovin kivaa kyllä eikä asiallista asiakaspalvelua :/ vaiha välittäjää, ei tuommosta tarvi kestää, tuohan on kiusaamista, törkiää käytöstä vaikken ees tiä mitä on sanonu mutta haukkua nyt asiakkaan kotia :/ Soita sille ku oot rauhottunu että pystyt soittaan ja sano mikä idea se haukkuminen oli..että anna olla viiminen kerta ko käyttäyvyt nuin..

  Ja sinun koiran sydänvika :/ Auttaako ne lääkkeet ollenkaan, pystyykö siis hoitaan..voimahalauksia <3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia viesteistänne. Hetkisen kuluttua välittäjästä tulee entinen välittäjä. Eipä tarvitse puljua kenellekään suositella...

  Koirulainen syö nyt kolmatta päivää lääkkeitä sydämen vajaatoimintaan. Lääkkeitä sitten syödäänkin loppuelämä. Katsotaan alkavatko helpottamaan eloa. Millalla on toki ikää jo 13 vuotta (täyttää ensi kuussa), joten vanhushan Milla on jo muutenkin. Kova on huoli, mutta odottelen rauhassa alkavatko lääkkeet tepsimään.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff