perjantai 9. maaliskuuta 2012

Spray-maaleja / puuhaa viikonlopuksi

2 kommenttia:
 
Hieman on ollut blogi-hiljaisuutta ilmassa, mutta enköhän taas kohta ala päästä kunnolla uuteen vauhtiin jorinoideni kanssa.  Ehkäpä viime aikoina on ollut ilmassa enemmänkin IDEOITA toteutettavista projekteista itse tekemisen sijaan. Viikonloppuna olisi kyllä tämä asia tarkoitus korjata, sillä monenmoista puuhastelua on suunnitteilla. (Jos maltan lopettaa Singstarin pelaamisen, taisin jäädä siihen koukkuun.)

Eilen nappasin Bauhausista mukaan muutamia spray-maaleja. Tosin ei mulla kyllä ole selvää suunnitelmaa, mitä näillä tehdä... Hopeanväristä varmaankin eksyy ainakin lampunjalkaan. Pakkohan se oli ottaa myös nuo metallinhohtovärit (fuksia & violetti) ostoskoriin, kun ovat niin herkullisen värisiä.
Tässä kuvassa olisi tarkoitus näkyä, likaisen lattian sijaan, pino galleriakiskoja. Jospa nekin saisi asennettua viikonlopun edetessä.Viikonlopun projektimaiset toivotukset!

2 kommenttia:

  1. noi taulukiskot, ne on ihan hitsin hyvät! mulle laitettiin, eikä tarvii porailla reikiä (miljoona)seiniin,kun laittaa tauluja. ja tauluryhmiä voi kivan näppärästi siirrellä, vaihdella, muutella. suosittelen. -t

    VastaaPoista
  2. T: Käteviä kyllä ovat. Aika moneen huoneeseen kiskot laitettiin jo rempan valmistuttua, mutta nyt sitten vielä lisäiltiin muutamiin paikkoihin. Kyllä mullakin olisi jo ollut miljoona seikää seinissä ilman kiskoja. Ihanaa, että saa luvan kanssa ikäänkuin muuttaa mieltään.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff