maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kehysasetelma vierashuoneeseen, Strömsööt kaukana

6 kommenttia:
 
Yksi viikonlopun projekteista oli saada ripusteltua jonkinlainen asetelma vierashuoneeseen.  Ei tämä nyt aivan vastaa niitä mielikuvia, joita itselläni oli. Toki tajusin kotona, että olinkin ostanut Ikeasta erikokoiset kehykset kuin olin alun perin ajatellut - tarkoitus oli ostaa kaksi isoa kehystä yhden sijaan. Ripustaminenkaan ei aivan sujunut kuin laulu ja tanssi. Onneksi sentään galleriakiskon avulla ei tarvitse tehdä miljoonaa reikää seinään.

Ehkäpä siis käyn ostamassa toisen ison kehityksen, josko näkymä sillä parantuisi. Mitä mieltä olette? Toki nuo kehykset voisi asemoida kauniimmin. Nyt en jaksanut olla mitan kanssa hääräämässä, kun täytyyhän nuo kehykset ottaa vielä poiskin, sillä... ->

Sitten tietenkin pitäisi kehyksiinkin saada jotain näytteille. Ikean Ribba-tuotelappuset eivät ole kovin loistavaa taidetta =D  Muutamia askarteluideoita onkin jo hautumassa ja odottelen tarvikkeita. Onko teillä hyviä ideoita, mitä tuonne kehyksiin laittaisi, ns. vierashuone-teemalla?

6 kommenttia:

 1. Tekstejä ja isompaan joku kiva kuva (liittyen teksteihin)?!?

  VastaaPoista
 2. Sommittele kehykset lähemmäs toisiaan, nyt kaikki roikkuvat vähän irrallaan

  VastaaPoista
 3. Dymolla tekstejä tauluihin ja avot, johan on kuin susustuslehdestä ikään :)
  Tai tapetinpaloja. Hei jos häirittee että noi taulut ns. keikkuu niin pistä taakse sinitarraa, johan pysyy paikoillaan.

  VastaaPoista
 4. Mia: Jotakin tekstijuttuja onkin jo hautumassa... Esim. hyväntuuliset "säännöt" vieraille.

  Anonyymi: Juurikin tiivimpää pakettia olin ajatellut. Tarkoitus on vaihtaa pikkukehykset isompaan, joten sitten saan kehyksien välit pienemmiksi. Tuli ostosmoka Ikeassa - ostit eri tuotteet kuin olin suunnitellut.

  Outi:Kiitti vinkeistä! Eihän mulla ole Dymoa :(, mutta kirjainleimasimet olisi. Ja vino pino tapetinpaloja.

  VastaaPoista
 5. Kyselisin miten teillä on toteutettu tuo puulevy jossa on spotteja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kohdassa kulkee kattopalkit kummassakin yläkerran huoneessa. Kattopalkit koteloitiin kipsilevyllä ja koteloa tuotiin sen verran alemmaksi, että spotit mahtuivat kipsilevyn ja kattopalkin väliin eli kattopalkin alapuolelle. Tämän postauksen viimeisestä kuvasta voi saada jotakin kuvaa. http://talojajatoiveita.blogspot.fi/2011/04/pienta-edistymista.html

   Valitettavasti ns. työvaiheesta ei ole muistaakseni kuvia, joten en muista tarkalleen mitä ja miten tuossa koteloinnissa käytettiin tukena. Jotakin palkkia jonnekin :) Eli tukiranka on kiinni kattopalkissa ja rankaan kiinnitettiin kipsilevyt. Valitettavasti tämän tarkempaa en osaa kertoa.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff