keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tapetteja ja -malleja / Select Wallpaper

2 kommenttia:
 
Etsiskelin erästä tiettyä tapettia netistä ja päädyin Select Wallpaper - nimiseen nettitapettikauppaan.Valikoimaa heillä on valtavasti, esittelyn mukaan yli 20 000 erilaista mallia ja väriä. Ja mikä parasta, tapeista saa ostaa mallipaloja. Reippaankokoisen mallipalan hinta on 3 puntaa ja postikulut aina yhden punnan (ostit sitten yhden tai sata mallipalaa). Ymmärtääkseni mallipalan/palojen hinnan saa hyvityksenä varsinaisen oston yhteydessä. Jos jotakin negatiivista pitäisi sanoa, niin tapettien mallikuvat ovat hieman surkeita (esim. sävyjen kannalta). Kannattaa siis varmuuden vuoksi oma suosikkitapetti vielä googlettaa, jotta näkisi parempia kuvia.

Mallit tulivat postissa parissa päivässä siististi taiteltuna saatekirjeen kera muovitaskussa. Mukavaa! Muutamasta tapetista heillä ei mallipalaa ollut, joten puuttuvat mallit tulevat myöhemmin. Tapettirullien postituskulut eivät olleet edullisimmasta päästä, mutta monissa "merkkitapeteissa" rullan hinta oli niin alhainen, että kulut per rulla jäävät monia muita kauppoja paljonkin halvemmaksi.



2 kommenttia:

  1. Hei,
    Aivian IHANIA!!
    Todella kauniita!
    Tykkään!
    T,Kati

    VastaaPoista
  2. Kati: Tapettikauppa oli hyvä tuttavuus! Näitäkin tapetteja olisi ollut vaikea muualta löytää, ainakin yhtä helposti. Kyllä tässä tapetointivimma kasvaa...

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff