perjantai 3. helmikuuta 2012

Pukuhuoneessa

2 kommenttia:
 
Pukuhuoneen tunnelmakuvia: Vasta jouluna "hoksasin" kuinka kaunista on, jos pukuhuoneessa ei olekaan valoja ja valo tuleekin eteisestä oven lasin läpi. Syy hoksaukseen oli, että sisko meni saunaan ensimmäisen ja loi tällaisen valaistuksen. Itse oli tullut aina saunottua niin, että pukuhuoneessa oli valot päällä. Siitä lähtien onkin saunottu pukuhuone pimeänä ja ihasteltu lasin läpi kuultavaa valoa.

Mitäs nimitystä teillä käytetään kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä olevasta tilasta? Pukuhuone? Saunan eteinen? Tuota saunan eteistä käytettiin ensimmäisessä talossani, mutta se nimitys oli tainnut jäädä käyttöön isovanhempieni kautta, jotka talossa ennen minua asuivat.

2 kommenttia:

  1. Hei

    Jonkun toisen blogin kautta klikkasin sinun blogiisi eilen, ja tänään aloin summanmutikassa muutamia vanhempia juttujasi lukemaan ja näihin kuviin päädyin ja pakko kysyä mitä ihanuuksia teillä roikkuu tuossa tason päällä, nuo pallokoristeet??? Mistä ja mimmoisia??

    Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
  2. Maisa: Tervehdys! lasipallot kuuluvat valaisimiin. Valaisimet ovat Blob-nimisiä ja ovat ostettu Skapetzen nettikaupasta.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff