perjantai 28. joulukuuta 2012

Left or right?

4 kommenttia:
 
Joulut on nyt mässäilty ja löhväilty. Taas pääsee ahkerasti kodinlaittopuuhiin. Seuraavana olisi vuorossa pukuhuoneen edistäminen alkuperäisten ajatusten mukaiseksi. Luvassa siis on kaapistoleikkejä. Tarkoitus olisi ostaa lisää Beståa. Ennen asennusta pitäisi kuitenkin ratkaista yksi asia: oikealle vai vasemmalle. 

Korkeaan kaappiosaan tulee paikka polttopuille. Matala osa toimii istuimena ja yläosan alapuolelle tulee valaisimet.  En tosin ole vielä päättänyt tuleeko korkea osa vasemmalle eli vessan seinää vasten vai oikealle sisääntulo-oven viereen. Kummassakin suunnitelmassa on puolensa. Hmm.


Pukuhuone nyt

  

Vaihtoehdot - oikealla tai vasemmalla

Kumpi vaihtoehto on sinun mielestä parempi? Vasemmalla korkea kaappi ei olisi niin hallitseva ja vessan aukeava ovikaan ei olisi niin tiellä. Oikealla kaappi puolestaan loisi enemmän suojaa ja ehkäpä kokonaisuus näyttäisi suunnitellummalta. Hyviä ajatuksia otetaan vastaan!

4 kommenttia:

  1. Enpä osaa sanoa mitään tuohon oikeaan vai vasempaan, kannattaa kuunnella omia mieltymyksiä. Mutta ihastelin ihania pukuhuoneen kuplavalojasi. Mistä olet ne löytänyt?

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti teille tulossa ja muutenkin kivakiva blogilöytö taas. Jätin sulle haasteen omaani. http://takaisinjuurille.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff