sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hemmetin hyvä idea...

6 kommenttia:
 
... mutta ei toimi lainkaan käytännössä! Saarekeprojekti on edennyt taas eteenpäin. Tosin luulin jo kaiken olevan valmista, mutta sitten kuvioon liittyi muuttuja nimeltä "tämä ei vaan toimi". Laatikoston osalta homma vielä sujui, mutta tuo liikuteltava pöytä olikin jo haastavampi tapaus. Idean tasolla ajattelin homman toimivan niin, että nuo kulmaraudat olisi tehneet sivuista tarpeeksi tukevat - mutta "kakanmarjat". Siispä nyt pieni luova tauko ja ongelman ratkaisua. Tarkoitus olisi myös, että nuo pöydän sisäpinnat tulevat valkoiseksi, mutta ensin ajattelin testata idean toimivuutta ja eihän se toiminut. 

Onko sinulla hyvä idea millä sivuista tulisi tarpeeksi tukevat eivätkä ne "vemppaisi"?


 
 

Suuri ideani on, että sekä laatikosto että pöytä liikkuisi omilla pyörillään. Laatikoston päälle tulee luonnollisesti oma pöytälevy.

Laatikoston sivut vuorattiin peitelevyillä. Ikean peitelevyt eivät riitä leveydeltään taustan tekemiseen, joten päätin, että takakulmaan jää tällainen "varjorako".

6 kommenttia:

 1. Voiko kulmarautojen määrää lisätä (laita vaikka 10 molempiin päihin) tai voiko materiaalin paksuutta lisätä (eli ota laidat pois ja laita jotain paksumpaa tilalle - edes kulmiin). Jompikumpi tai molemmat yhdessä pitäisi lisätä tukevuutta. Ulkonäköasioista en osaa sanoa. Tosin lisäkulmaraudat ei kait juurikaan näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voisi auttaa mutta... Nämä ovat Ikean levyä ja siinä ei ole kunnon kiinnitys paikkoja kuin vain reunoissa ( ja yläpäässä tuo reuna on sahattu pois, jotta levy olisi oikean mittainen. Muuten levy on kennolevyä.

   Poista
 2. Hei . Kaunis keittiö sinulla.
  Mistä olet löytänyt tuon ihanan kristallivalaisimen keittiöön ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Valaisin on Skapetzelta Saksasta, mutta en voi suositella heitä enää, koska minulla on ollut useita ongelmia heidän kanssaan.

   Poista
 3. Hei Johanna! Hieno idea sinulla, älä vaan luovuta! Ota vaikka yhteyttä jonnekin (ilmaiseksi) vinkkejä antaavan puuseppään tai alan harrastajaan. Minulla on samantapainen haaste edessä uuteen kotiin, kun haluan keittiöön suuren renkaiden päällä olevan saarekkeen (1x2 m). Toivottavasti omasta prokkiksestani tulee jotain :-)
  t. Teea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teea! Luovuttaminen ei sovi mun luonteelle :) Saattaa jopa olla, että isken päätä seinään sata kertaa vaan siksi, että ei osaa luovuttaa =D Ideoita on jo muhimassa, kunhan vaan jaksaisi lähteä testaamaan. Laittelehan linkkiä, kun sulla on oma saarekeprojekti valmis.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff