perjantai 7. joulukuuta 2012

Valoa pimeälle tyypille

1 kommentti:
 
Päätin valaista itseäni jo hyvissä ajoin ennen joulua kynttiläkaupoilla. Huristelin varta vasten Kodin1:seen ostamaan Annon kapeita antiikkikynttilöitä. Kyseiset kynttilät ovat olleet omia suosikkejani jo useamman vuoden kun on tarpeen kapeat kynttilät. Ne ovat "perushavinkruunukynttiöitä" paljon sirommat ja kauniimmat. Lisäksi nappasin pari pöytäkynttilääkin mukaan. Pöytäkynttiöitä varmaan tarvitsee enemmänkin, mutta lähiPrismassa löytyy valikoimaa, joten suoritetaan hankintoja sieltä tarpeen mukaan. 

Tuoksukynttilöistä Gladen kynttilät ovat omia suosikkejani - ei toki kaikki tuoksut. Nämä kynttilät ovat hyviä siihen, jos oikeasti pitää "pahaa ilmaa" häivytettyä, kuten märän koiran hajua jne. Ja ehkäpä mulla on vaan joku fiksaatio näihin kynttilöihin, koska ensimmäisessä omassa kodissa polttelin näitä muun muassa ensimmäisenä talvena. Silloin vielä ei tiennyt mitään elämästä ja kaikki oli niin helppoa omaan pesään käpertyneenä.

Monet tuoksukynttilät tuoksuvat vain ns. kynttilänä, ei poltettaessa. Mitkä oikeasti tuoksuvat tuoksukynttilät ovat sinun luottokavereita?1 kommentti:

  1. Ite käytän paljon tuikkuja ja ostan nämä Ikeasta, vaniljan tuoksuisena. Ne tuoksuvat paljon silloin kun ne eivät pala mutta palaessa niistä tulee hillitysti tuoksua :) . Jos on ollut ulkona hetken ja avaa ulko-oven niin sisällä tuoksuu hyvältä ja saa ihanan lämpimän olon :) . En oo oikein uskaltanu kokeilla muita tuoksuja tai kynttilöitä. Mutta tota Gladea pitää kokeilla. Monta kertaa sitä on ajatellu kaupassa että pitäiskö mutta ei oo koskaan vaan tullut mukaan ;o .
    Lämmintä lauantai-iltaa sinulle :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff