keskiviikko 1. helmikuuta 2017

New Yorkin shoppailuvinkit

Ei kommentteja:
 
Viime viikkoina matkustaminen on ollut omassa päässä pyörimässä usein. Mietinnässä ovat tämän vuoden reissut ja mietintä käy todella kuumana...

New York on ehdottamasti paikka, joka vetää puoleensa uudestaan ja uudestaan. Ehkäpä tänäkin kesänä sinne tulee suunnattua. Varoituksen sanasena: New Yorkille kyllä menettää koko kätensä, jos pikkurillinsä ojentaa - pakko päästä uudestaan ja uudestaan! Jos olet New Yorkiin suuntaamassa, tässä omat suosikkishoppailupaikkani. Toki kaupunki on täynnä erilaisia ostospaikkoja, mutta nämä ovat omat poimintani.




Sisustukseen

 




Ehdoton suosikkini! Täällä on tarjolla paljon ihania pieniä, matkalaukkuun sopivia, sisustushankintoja. Täältä on löytynyt helposti kiloja laukkuun vierailuilla. Ruukkuja, kehyksiä, koriste-esineitä... Ehdottomasti vierailun arvoinen. CB2 on osa Crate & Barrel -ketjua. Manhattanilta löydät kaksi myymäälää: toinen on 3rd Avenuen ja 58. kadun kulmassa, toinen Broadwayn ja Grand Streetin kulmauksessa olevassa rakennuksessa. Liike toimittaa tavaroita myös postitse Suomeen, mutta postikulut usein nousevat suhteettoman kalliiksi. Heidän uusimpia tuulia voit selailla vaikka heidän helmikuun katalogista.



Kuvat CB2





Crate & Barrel on mielestäni käytännöllisempi sisustuskauppa kuin  CB2. Suurta osaa näyttelee huonekalut sekä lukuisat keittiö- ja kattaustarvikkeet, kuten monipuoliset astiastot. Täällä kannattaa ehdottomasti ihailla upeita valaisimia ja huonekaluja. Hintataso pienemmissä tavaroissa on järkevä. Manhattanin myymälä sijaitsee Broadwayn ja Houston Streetin kulmassa.



  


Asusteet

 

Tämä on kaikkien harakoiden must-paikkojen must! Tarjolla monen monta neliötä (kahdessa kerroksessa) erilaisia koruja, hattuja, huiveja, käsilaukkuja ja joitakin vaatteita. Hintataso ei päätä huimaa - suuri valikoima sen sijaan aiheuttaa usein valinnanvaikeutta. Valikoimaa kannattaa tosin vaikka jo selailla etukäteen heidän nettisivuiltaan. Alla muutama saalis viime vuoden reissulta. Manhattanilta myymälän löydät 5th Avenuen ja 39. kadun kulmasta, aivan "Sinkkuelämää Carrien häät" kirjaston läheltä.



Vaatteet

Bolton's

Loistava naisten merkkivaatteiden outlet. Täältä olen tehnyt parhaat löydöt mekoista ja business-pukeutumiseen. Bolton'silla on Manhattanilla 3 myymälää. Yksi myymälöistä sijaitsee 42. kadulla Grant Central Station rakennuskompleksissa kadun puolella. Hyvät sovituskopit (kaikissa halpa/outlet-myymälöissä ei ole välttämättä kunnon sovituskoppeja).


Kuva lainattu Nymag.com



Tätä kompleksia voisi kuvailla "kaikkea kamalan paljon"! Century 21 on jättimäinen outlet-tyylinen tavaratalo. Vaatteita ja paljon - naisille myös suuri valikoima juhlavampia mekkoja. Miesten vaatteissakin hurja valikoima, mm. paidoissa ja asusteissa. Sovituskoppiin on yleensä pitkät jonot, varaudu siis odottamaan. Kodinosasto ei täällä ole kummoinen. Tänne kannattaa varata kunnolla aikaa.


Kuva lainattu Visiter New York 


Onko sinulla jakaa hyviä ostosvinkkejä? Voisin niitä vaikka testailla seuraavalla reissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff