torstai 2. helmikuuta 2017

Ikealta jotakin täysin uutta: We want you to hack it!

Ei kommentteja:
 
No nyt kuuluu mielenkiintoisia uutisia! 

Kansainvälisissä medioissa on ollut kirjoituksia, joidenka mukaan Ikealta tulisi ensi vuonna myyntiin uudenlainen sarja, jonka tarjouksena on tarjota erilaisia moduleita, joista voi kustomoida & koota omanlaisiansa huonekaluja. Asiasta uutisoi muun muassa Wall Street Journal. Viime vuoden marraskuussa Ikea itse kertoi mahdollisen DELAKTIG-sarjan synnystä


 Kuva Ikea Today

Ikea on ollut jo pitkään tuunailijoiden ja DIY-intoilijoiden suosiossa ja nyt Ikea haluaa malliston myötä reippaasti kannustaa ihmisiä tekemään mieleisiään huonekaluja. Ensimmäinen tuote tulee olemaan matala sängyn/sohvan runko, johon pystyy helposti lisäilemaan erilaisia osia, kuten pöydän, valaisimen, selkänojan tai käsinojan, mieleisenä yhdistelmän aikaan saamiseksi - tai koostamaan unelmasohvansa useammasta osasta. Malliston taustalla on ajatus myös monikäyttöisyydestä sekä muunneltavuudesta, erityisesti kun asuinneliöt kaupungeissa ovat muuttumassa yhä pienemmiksi. (lähde The Verge)

Itse jään mielenkiinnolla sarjaa odottamaan. Ikean tarjonnan hyödyntäminen tuunailuissa ja puuhasteluissani on herkkua, ja suunnittelu myös mukavaa aivojumppaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff