maanantai 29. joulukuuta 2014

Jotakin joulusta

2 kommenttia:
 

Joulunpyhät taitaa olla nyt virallisesti ohi, kun työmaallekin on jo pitänyt suunnata. Tämä joulu taitaa olla  ensimmäinen, jolloin oikeasti ehdin  hieman panostaa kotiin ja koristeluunkin - aiemmin aika on mennyt ruokapuolen hoitoon. Nyt otimme perheen kanssa sillä saralla rennosti ja tilasimme mahdollisimman monet ruuat valmiina. Huomattavasti rentouttavampaa eikä se lainkaan haitannut jouluntunnelmaa. Tällä tavoin toimimme varmasti ensi vuonnakin. Tässä muutamia hetkiä joulustani. 

Joulukukka-asetelmat tilasin jälleen Helmivillakosta. Suklaata muuten tuli syötyä niin paljon, että en syö vastaamaa määrää edes vuodessa. Huhhuh!


Välipalaa jouluaattona syötiin hieman epävirallisemmassa kattauksessa tonttujen kera. Pöytäliina oli löytö Luhta Outletista Lahdesta.


 Illan aterialla katettiin hieman fiinimmin.


Joulukuustani9 en ole pystynyt lopettaa ihastelemasta. Kerrankin sitä voi kehua rehellisesti, toisin kuin tätä kuustani.  Kuusi on tekokuusi, jossa on aidonnäköiset neulaset. Loistava ostopäätös, joka jäi vuosi sitten tekemättä. Suosittelen!


Tältä meidän oloilu näytti. Koirien lelut tietenkin pitkin lattiaa.






Vielä pitänee muutama joulukuva kotoa ottaa valoisalla.  Nyt ajatuksissa jo siintää muutama kodin muodonmuutosprojekti. Jospa sitä illalla suuntaisi maalikauppaan!


2 kommenttia:

  1. Upean näköinen kuusi. Saako kysyä, mistä se on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tämän Saksasta Ebayn kautta: http://www.ebay.de/itm/240-cm-EXKL-KUNSTLICHER-PE-WEIHNACHTSBAUM-CHRISTBAUM-TANNENBAUM-100-SPRITZGUSS-/390938756144?pt=DE_Weihnachtsdekoration&hash=item5b05c40430

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff