lauantai 26. heinäkuuta 2014

Japanilaisittain: Japaninreissusta vol.2 / päivä huvipuistossa

Ei kommentteja:
 


Japanin reissusta vietin aikaa myös isäntäperheeni kanssa. Koska perheessa oli kolme lasta, keskittyi meidän puuhastelut päiväaikaan ja yritin myös itse keksiä, mitä voisimme tehdä koko perheen kera. Keskustelujen jälkeen sovimme, että lähdemme päiväksi huvipuistoon. Ranneke käteen! Huvipuistossa oli nähtävillä meri- ja vesieläimiä sekä muutamia laitteita ja puuhataloja. Vaikka reissu huvipuistoon saattaa kuulostaa perusjutulta, minulle huvipuistopäivä oli hyvin erityinen. En edes muista koska edellisen kerran olisin huvipuistossa ollutkaan. 


Päädyimme myös maailmanpyörään! Vanhemmalla iällä korkeat paikat ovat alkaneet hitusen hirvittämään. Matka korkeuksiin oli kyllä kaiken sen arvoista. Näkymät olivat hienot. Horisontissa näkyi muun muassa Nagoyan lentokenttä, johon Finnair minut siivillään kantoin suoraan Helsingistä. 



Akvaarioista löytyi mitä erikoisempia kaloja. Muitakin eläimiä riitti vaikka kuinka monia ihmeteltäväksi. Omat suosikkini olivat liukumäkeä laskevat saukot.



Ja hämmästyttävästä yhdennäköisyydestä huolimatta, tämä auringonpalvoja EN ole minä  :)



Suurin ero omiin huvipuistoaikoihini, ja kenties yleensäkin Suomen huvipuistoihin, oli, että alueella oli useita rakennuksia, joissa lapset pääsivät leikkimään erilaisilla leluilla, rakentelemaan ja askartelemaan. Esimerkiksi yhdessä rakennuksessa leluteemana oli Tuomas Veturi. Lapset leikkivät innoissaan eri leluilla. Tälläinen puuhastelu ja erilaiset leikkitilat olisi mielestäni tervettä myös suomalaisiin "puuhakeskuksiin" tietokonepelien ja simulaattoorilaitteiden sijaan.

Alla olevissa kuvissa minä muuten askartelen ensimmäistä kertaa Hama-helmillä! Jee -mä osasin! Mikki Hiirihän se sieltä syntyi! Tähänhän jää koukkuun...




Huvipuistopäivästä innostuneena:
a) Taidan mennä huvipuistoon useamminkin - siitäkin huolimatta, että jotkut laitteet hirvittivät ja joissakin laitteissa tuli paha olo =D
b) Ostan muovihelmiä ja askartelen niistä jotakin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff