torstai 8. elokuuta 2013

Jos tuolilla ei istuisikaan

8 kommenttia:
 


Tämä romu oli löytö, väitti kuka tahansa muuta. Tai ainahan nämä romut on mulle löytöjä =D ! Kirpparikierroksella katse osui miniatyyrikokoiseen retrotuoliin. Täysin isoveljensä kopio, mutta pienemmässä koossa oleva lastenjakkara. Hintalapussa luki 6€, mutta myyjä oli laittanut tuoliin -50% alennukseen, joten kolmella eurolla tuoli vihahti kassan kautta auton peräloosteriin. Harmillisesti tuo päällinen on rikki perhmusteen kera. Fixausta siis tarvitaan. Pidätte mua kuinka vinksahtaneena tahansa, mutta ajattelin, että tämä tuoli ei tulisikaan istuskelua varten. Jospa siihen laittaisi uuden verhoilun ja asettaisi sen lipaston päälle koristeeksi.  Mutta eikös tämä olekin söötti ja symppis?

Nyt mulla alkaa olla näitä verhoilu- ja ompeluprojekteja niin huima määrä jonossa, että pitäisi saada kankaita vietyä ompelijallekin asti. Onneksi tänään hieman töissä helpottaa sillä, olen viimeiset kaksi viikkoa ollut täällä meidän toimistolla itsekseni. Tänään palataan normaaliin miehistövahvuuteen. Toki muuta puuhaa on koko elokuu ja syyskuu luvassa koulutus- ja kouluttamispainotteisesti - jopa oikein englanniksi ulkomailla asti.

8 kommenttia:

 1. Söpö tuoli! Siitä tulee upea kun sen verhoilee. Itselläni on yksi puinen lastentuoli kukka-alusena :) Toimii hyvin niinkin ja on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri jotakin "epätavanomaista" tuosta tuolista haluankin - mikä jottei kukka-alusta!

   Poista
 2. Ei ajatus todellakaan ole hupsu, aika jännittävä ja mielenkiintoinen minusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole aivan tärähtänyt =D Saas katsoa mitä tuolista syntyy!

   Poista
 3. Söpö tuoli, varmasti näyttävä ja erilainen lipaston päällä. Ihana idea!

  VastaaPoista
 4. Voi mistä löytäisin tuota ihanaa tapettia, hopeaa ja pinkkiä? Tyttäreni haluaisi juuri tuollaista ja tarvitsisin vain kaksi rullaa tehosteeksi yhdelle seinälle.
  magharena@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakaan ei taida olla kuin max. 1 rulla jäljellä. Kokeilepa etsiä Ebaysta. Tapetti on Graham & Brownin Linda Barkerin suunnittelema "Tranquil".

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff