perjantai 9. elokuuta 2013

Mitä vanhoista tyynyliinoista?

4 kommenttia:
 


Onko sinulla hyviä vinkkejä vanhojen tyynyliinojen uusiokäyttöön? Ihastuin näiden oranssien tyynyliinojen väriin ja sopivaan kuluneisuuteen. Kangas on laadukkaanoloista puuvillaa, kuten monissa "ennen muinoin" itsetehtyissä lakanoissa. Hinta huimat 0,80€/kpl. Sisustustyynynpäälliset näistä saisi helposti, mutta olisiko teillä jotakin muita kivoja "kodintavara"-ideoita.

Pitääkin mennä katselemaan uusin silmin äidin vanhoja lakanoita. Niistä voisi tehdä löytöjä ns. sisustuskangasmielessä. Uusiokäyttöä, uusiokäyttöä. Omat ekotekoni eivät juuri tästä isommiksi muutu, mutta onhan tämäkin kierrätys tyhjää parempi.

4 kommenttia:

 1. Noistahan voisi tehdä vaikka sellaiset säilytin pussukat, tosin kangas taitaa olla ohutta...
  No, mitäs mä täällä höpisen, sä se tuunaaja nero olet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Itse asiassa tämän kangas on yllättävän paksua, paksumpaa kuin lakanoissa nykyään. Pussukat on ihan hyvä idea ja siitä tuli mieleen, että voisinhan annella ystäni Mollyn tekemään noista sellaiset pyöreät "kangaskorit"!

   Poista
 2. Ihana oranssi. Mä luulen kanssa että osaat tehdä noista mitä vaan ja jäänkin mielenkiinnolla odottamaan mitä keksitkään. Oletko Johanna kunnostanut koskaan mitään muovista? Sain äidiltäni pari vanhaa valkoista UPO-tuolia. Toisessa on maaliroiskeita, jotka imeytynyt muoviin ja mietin nyt että olisko mitään keinoo saada niitä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovi on itselleni vieras materiaali. En siis uskalla lähteä antamaan mitään vinkkejä :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff