keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Vaatekaapin sisällön "remontti"

1 kommentti:
 
Reilu viikko on tullut vietettyä hiljaiseloa talo-, remontti- ja sisustusasioissa. Ajankohtaisena on ollut taloremontin jälkeen oman vaatekaapin sisällön "remontti". Remontin aikana - eli siis viimeiseen vuoteen - ei juuri shoppailemaan ehtinyt, ja toisena syynä: kaikki rahat menivät remonttiin. Nyt päätin hemmotella hieman itseänikin ja olenkin ollut ahkera vaatekaapin uudistaja viimeisen viikon aikana.  Muutamia uusia farkkuja, toppeja, paitoja, asustekoruja... Vielä pitäisi siivota vanhat "lumput" kaapista pois ja viedä vaikka kirpparille.

Kokelemisen arvoinen vinkki, muistaakseni "Sillä Siistiksi" -ohjelmasta: Aseta vaatteet henkareissa vaatetangoille koukku ikäänkuin väärään suuntaan (eli lenkura jää kaapin taustaseinän suuntaan), ja kun vaatteita käytät, aseta koukku normaaliin tapaan. Tällöin näkee, vaikkapa puolen vuoden tarkastelun jälkeen, mitä vaatteita ei ole tullut käytettyä ollenkaan eli mitkä vaatteet roikkuvat kaapissa turhan panttina. Tätä kyllä pitäisi ehdottomasti kokeilla!

Tovon mukaan sisustamisen makuun taas ehtisi tällä viikolla, sillä onhan talossa vielä paljon kaikkea tekemistä!

1 kommentti:

  1. Nerokas idea! :) Pitäisi olla vain tuota tankotilaa mahdottoman paljon, että saisi idean toteutettua. Tuppaa jäämään tuonne kaappiin pinoihin juuri t-paitoja, toppeja ym. lojumaan..

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff