keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Moniväriset verhoilut - haaveissa nojatuoli

Ei kommentteja:
 
Viime päivinä on iskenyt mahdoton tarve saada esimerksi barokki-tyylinen vanha nojatuoli, joka olisi verhoiltu ihanan herkullisilla kankailla. Tai siis asiahan lähti siitä liikkeellä, että kyllästyneenä lainasohvan erittäin huonoon istumamukavuuteen, aloin vakavissani harkita vanhojen sohvieni uudistamista. Ne vaan ovat niin ihanat istua, aah.

Mutta takaisin tuoliin: Tällaisestä tuolista saisi helposti koko olohuoneen katseenvangitsijan muuten kohtuullisen yksiväriseen sisustukseen. Jos sinulla tai tutullasi on ylimääräinen barokki- tai rokokootyylinen nojatuoli, täältä voisi löytyä ostaja ja halukas projektin vastaanottaja ;)

Googlettemalla aiheeseen liittyviä kuvia, törmäsin mielestäni uskomattoman piristäviin ja taidolla tehtyihin verhoiluihin. Katsokaa ja nauttikaa. Kaikki kuvat ovat http://www.custommade.com/ -sivulta. Ihania ilopillereitä, joissa riittää ihasteltavaa pitkään ja taidokasta kuosien yhdistelyä. Ja mikä hienoa - tällaisia ei kaupasta löydä ja jokainen kappale on uniikki.


Voisikohan kaipuu väreihin johtua lähestyvästä syksystä ja talvesta, hmm?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff