keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Jouluosastolla Kanadassa - jouluihmisen paratiisi

Ei kommentteja:
 
Viimeiset puolitoista viikkoa kului nuorkauppakamareiden maailmankokouksessa Kanadan Quebecissa. Sinänsä nämä viralliset edustusreissut ovat harmillisia, että aikaa ei yleensä ole muuhun kuin tutustua hotelliin ja kokouskeskukseen. Nytkin meinasi juuri näin käydä, mutta viimeisenä päivänä juuri ennen lähtöä kävin paikallisessa "motonetissä", Canadian Tire -nimisessä liikkeessä, tiirailemassa joulukoristetarjontaa. Ja jo vain sitä tarjontaa riitti!

Kaikki koristeet ihanasti värimaailmoittain ja teemoittain järjesteltynä hyllyihin, oih! Näiden kuvien lisäksi jouluhulluutta oli tyydyttämässä 2 hyllynväliä erilaisia jouluvalaisimia ja 1 pitkä hylly erilaisia tekokuusia sekä pari hyllyn väliä erilaista joulusisustustavaraa kuten tekstiileja, silkkikukkia, kynttilöitä, maljakoita - ja vaikka mitä!

Onneksi olin liikenteessä nopealla aikataululla ja matkalaukussa ei juuri enää ollut paljoa tilaa. Muuten olisin voinut hurahtaa tuolla pahemman kerran. Onko muuten Suomessa oikeasti missään sellaista jouluhullunkauppaa? Tuntuu, että yleensä valikoimat joka kaupassa on jokseenkin samat ja kohtuullisen niukat. Ei sinänsä - eiköhän mullakin näitä joulukoristeita ala olemaan jo aika paljon =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff