lauantai 8. lokakuuta 2016

Millainen eteisen sisustuksesta tulee?

Ei kommentteja:
 
Nyt kun katto on maalattu ja tapetit on seinissä, voi - ja on jopa syytäkin - miettiä eteisen uutta sisustusta pitemmälle. Kuvia tämän hetkisestä tilannekatsauksesta tapetteineen löydät täältä.

Jotakin hahmotelmaa sisustuksesta olisi nyt mielessä:
  • Säilytyspenkki tulee koko ikkunaseinän mittaiseksi. Tason väri todennäköisesti musta, mutta laatikostot varmaankin valkoiset. Tähän penkkiin tulee uusi kenkäsäilytys. (Mahtaakohan kaikki mahtua?)
  • Valaisimena houkutteli joku aito 60/70-luvun roikkuva valaisin penkin päälle. Valaisimessa saisi hitunen mustaa väriä löytyä. Jos löydän valaisimen, jossa olisi useampi polttimon paikka, en välttämättä laita erillistä kattovalaisinta lainkaan.
  • Oviseinälle etsinnässä on aito 60/70-luvun hyllykkö (ehkä string-tyylinen) sekä retkovaatekoukkuja erilaisten roinien ripusteluun. 
  • Matto saisi olla pehmeä, mutta kuitenkin sellainen, joka ei heti ota nokkiinsa liasta. 
  • Maalämpöpumpun eteen onkin jo ostettu tukeva pyörillään oleva vaaterekki, jonka jalusta pitäisi vielä maalata (mustaksi?).
  • Peililiukuovet jäävät paikoilleen.
Sitten vaan pitäisi alkaa laittaamaan tehden ja etsiä tarvittavat rekvisiitat. Tuon sopivan valaisimen löytyminen on ollut yllättävän hankalaa. Mieluummin ostaisin aidon vintage-valaisimen kuin uuden, mutta tarjontaa on aika niukasti - tai sitten hintapyynnit poskettomia. Miltäs tämä kokonaisuus vaikuttaa?



Tästä siis lähdettiin liikkeelle, lopputuloksesta ei vielä aivan varmuutta :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff