perjantai 26. elokuuta 2016

Yllättääkö Ellos?

2 kommenttia:
 
Ellos on muutamien vuosien saatossa kyllä nostanut profiiliaan sisustushankintojen kohteena. Heidän kuvat ovat täyteläisiä ja hyvin stailattuja - ehdottomasti herättää ostoinnostusta, vai mitä mieltä te olette? Pitkästä aikaa tuli selailtua läpi heidän uutuuksia ja tarjontaa. Oikein kivalta näyttää!





Valaisin osastolla Ellos yllättää täysin - ja siis positiivisesti! Ihania, hieman jopa epätavallisia, vaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja tarkoitukseen. 


Huonekalupuolellakin löytyy paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja, esimerkiksi hyllyistä, lipastoista ja pienistä pöydistä. 


Elloksen nykyinen valikoimassa alkaa hyvin paljon olemaan samantyylinen kuin yhden yhdysvaltalaisen suosikkikauppani CB2:n! Ellos on aika hyvällä sijoituksella nykytoimitsijoista, joista "koko kodin" voi tilata samasta paikkaa, varsinkin kun Kodin Ykkönen päätyi konkurssiin. Elloksen tyyli on nyt puhutteleva, mutta heidän laatua tuntematta, tuotteet ehkä joltain osin tuntuu hieman liian hintavilta - jos vertaa yleensä nettikauppojen hintatasoon. Mitä mieltä te olette Elloksen koti- ja sisustustavaroista laadultaan ja valikoimiltaan? Millaisia kokemuksia teillä on?

2 kommenttia:

  1. Kokemuksia minulla ei ole Elloksen huonekaluista, mutta monen tuotteen kohdalla hinta kyllä hirvittää. Ja toki postimaksut myös, jotka tosi kalliit, mikäli isompaa huonekalua olet hankkimassa.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff