maanantai 7. huhtikuuta 2014

Uusissa lakanoissa ja blogikrapulaa?

7 kommenttia:
 

Ehkäpä olettekin saattaneet huomata, että parina viime viikkona blogissa ei juurikaan ole tapahtunut. Elämä on ollut kohtuullisen kiiruusta ja paikasta toiseen ympäri Suomen on pitänyt singahdella. Viikonloppujakaan kun ei ole kotona tullut vietettyä, on blogi- ja kotiajatukset olleet taka-alalla. Toivon mukaan tämä vietetty viikonloppu kotosalla taas herättelisi kevään auringonsäteiden lailla uuteen nousuun täällä bloginkin puolella. 

Mutta olipa se kotiviikonloppu virkistävä, koska kaikenlaista pystyi kotonakin puuhailemaan. Niinkin arkinen puuha kuin lakanoiden vaihtaminen tuntui luksukselta. Ja mikäpä lakanoita vaihtaessa, kun sai laittaa uudet lakanat sänkyyn. Ensimmäistä kertaa käyttöön päätyivät Echelonin Quatrefoil -pussilakanasarja, joka on puuvillasatiinia. Lankaluku on lakanoissa 300 ja ne tuntuvat ihanan pehmeiltä. Kaveriksi sänkyyn petasin Finlaysonin pellavalakanat.

Räpsäsin myös pari kuvaa niin, että kuvista näkee näkymät sängystä takan suuntaan. Mahtavaa pimeinä talvi-iltoina. Luonnon ihanan valon ansiosta Eijffinger lasihelmitapettikin pääsee kerrankin oikeuksiinsa. Ihanaa viikonalkua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihana tila ja kauniit lakanat! Puuvillasatiini on ihan ehdoton suosikkini lakanamateriaalina. Tapetti tuo kivan luxus-fiiliksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti tarkotuksella valittiinkin sivuseinälle eikä tehosteeksi sängynpäädyn taaksen, jotta se jäisi kunnolla näkyviin ja se olisi "näköpiirissä" mahdollisimman paljon. Siinä on kyllä sellainen luxlux-fiilis todellakin. Ja eipä ole puuvillasatiinin voittanutta :)

   Poista
 2. Ihana koti sulla! Ideoita omiin remontteihin on täältä löytynyt, kiitos niistä. Mistä tuo päiväpeittoteline mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teline oli Ebayn kautta ostettu saksalaisesta yrityksestä. En kyllä nyt muista nimeä. Ebaystä/Googlesta löytyy kyllä vaihtoehtoja, kun pyyheteline-hakusanaa käyttää.

   Poista
 3. Kiitos Johanna vinkistä! Ebaystähän noita -- tietenkin -- näyttäisi löytyvän. Kiva!

  VastaaPoista
 4. Hei, minkäkokoinen on tuo pussilakana, muistatko? Eli käykö suoraan meidän peittokokoihin? Tykkään tästä kuosista ja mietin löytyykö suomesta vastaavia? Gantilla on jotain, mutta tämä on ihana.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff