lauantai 4. toukokuuta 2013

Elämässä ensimmäistä kertaa

4 kommenttia:
 
Uskokaa tai älkää - vasta muutama viikko sitten osallistuin elämäni ensimmäisille kynttiläkutsuille. Löysin omat tuoksusuosikkini Kielletty Hedelmä -sarjasta, josta teinkin ostoksia. Viettelevä Viikuna -votiivit sekä sarjan tuikkivien tuoksulajitelma päätyi tilauslistalleni. Votiiveja onkin jo tullut poltettua. Itse hieman petyin, sillä nämä tuoksukynttilät tuoksuvat voimakkaasti paketissa ollessaan, mutta poltettaessa tuoksua ei juurikaan huomaa. Ja juuri tuon tuoksun takiahan nuo kynttilät ostin. Tuoksukynttilöissä suosikkimerkkinäni taitaa edelleen pysyä Bolsius. Mitäs mieltä te olette Partyliten kynttilöistä? Onko teillä omaa tuotesuosikkia?

Aamupäivällä tuli pyörähdettyä asioilla Tampereella, mutta nyt kyllä alkaa tuntua siltä, että puuhailut sikseen ja ruuan ja kynttilöiden kanssa kohti iltaa ja rentoutumista. Minkä takia pitää tuntea "syyllisyyttä" siitä, ettei tee mitään?

Ps. Onkohan näissä kynttilöissä joku takuu? Viettelevällä Viikunalla ei alustavien testien perusteella ollut viettelevää vaikutusta ;D

4 kommenttia:

 1. Mä en ole mennyt ikinä noille kutsulle ihan sen takia, että jään varmaan koukkuun. Ei siinä muuten mitään, mutta meillä on noita allegisia liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi itselläni ostokset maksoivat vain noin 30 euroa. Olisihan sen mopo voinut karata käsistä helpostikin :)

   Poista
 2. Olen kokeillut aika monia Partyliten tuoksuja ja ylitse muiden on valkolumimarja. Sekin on aika pienituoksuinen kynttilä, vaan en pysty sitäkään polttamaan kun ehkä kahta kynttilää kerrallaan. Muuten tulee liian voimakas tuoksu. Suurimmassa osassa tuoksuista ei voi polttaa kuin yhtä tuoksuvaa kerrallaan. Hyviä tuoksuja on mun mielestä myös maalaisomena, mutta se jää hyvinkin kauas kakkoseksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yllättävää, että tuoksu on noissa sinun kynttilöissä noinkin vahva. Mukavaa, että on löytynyt lempparituoksu :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff