tiistai 26. helmikuuta 2013

Juhlan tuntua

4 kommenttia:
 
Tällä viikolla on juhlasuunnittelu kiivaimmillaan. Lauantaina vietetään mummon isoja synttäreitä. Hieman vielä koristelut ovat vaiheessa. Teema on kuitenkin selvä: pinkkiä ja tulppaaneja. Yli sadan hengen juhliin voisi koristuksiin käyttää jopa hulluja summia rahaa, mutta olen yrittänyt pitää pään kylmänä ja ajatella myös järjellä. 

Pöydille on tulossa ainakin paljon tuikkuja sekä tulppaanikimppuja. Pohdinnassa on, pitäisikö esimerkiksi muutamia pinkkejä paljetteja laittaa liinoilla sekä koristaa tulppaanimaljakot ruseteilla. Toivon mukaan tila herää eloon koristeltaessa. Koska tämäntyylisiä isompia juhlia ei itsellä ole ollut (esim. häitä), on valmista tilaa hieman vaikea hahmottaa mielikuvituksen avulla.

Party table decorKuva Polyvore
4 kommenttia:

 1. Mukavia juhlia teille ja mummolle. Pinkit tulppaanit tuovat varmasti särmää mummonkin juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Keskimääräistä "nuorekkaammat" mummojuhlat on meillä tulossa. Innolla odotan, että pääsen koristelupuuhiin. Kunhan vaan pysyisi homma lapasessa eikä mopo karkaisi :)

   Poista
 2. Pinkit tulppaanit, ihanan pirtsakat ja sopivat hyvin syntymäpäiville! Itse olen monesti käyttänyt oksia koristeina, joko pelkiltään tai tuunattuna. Viimeksi maalattiin mattahopeasraylla oksat ja äitini kiinnitti niihin helmiä. Ne olivat talvisiin juhliin tuikkujen kanssa oikein passelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muistutit! Oksat oli itselläkin mielessä, mutta olin unohtanut! Onneksi meillä on hieman pelivaraa koristelun suhteen. Perjantaina voidaan jo koristella ja juhlat alkaa lauantaina alkuillasta. Siispä lauantaina ehtii aamupäivästä vielä käydä hakemassa jotakin, jos tuntuu, että jotain puuttuu tai tarvitaan lisää. Siksi ei onneksi tarvitse stressata aivan niin paljon :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff