keskiviikko 14. syyskuuta 2016

EcoWallpaperin ja BoråsTapeterin mallipalapalvelu testissä

Ei kommentteja:
 
Täydellisen tapetin metsästys jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Tänään aamupostin joukossa odotti kirjekuoret Ruotsista. Perjantaina ja viikonloppuna tilasin sekä EcoWallpaperin että BoråsTapeterilta mallipaloja. Näppärä palvelu ja voin kehua. Yhden mallipalan hinta on 1,50 euroa ja postikulut 2 euroa. Toimitusaika tällä kertaa tuntui oikein kohtuulliselta kerran kolmantena arkipäivänä tilauksesta mallit ovat jo pöydälläni.

Kaiken kaikkiaan nämä mallipalapalvelut ovat loistavia! Eipä tarvitse ravata miljoonassa kaupassa selailemassa tapettikirjoja - säästää suunnattomasti aikaa ja hermoja. Ja näin varmasti on mallipala myös kotitestailuun, eikä tarvitse lainailla tapettikirjoja. 


Eniten odottamani mallipala oli ehdottomasta BoråsTapeterin Borasan Easyup 14 -mallistosta tapetti numero 37725, joka monia oli ilmeisesti tämän vuoden asuntomessuillakin ihastuttanut. Kun netistä tapetista selailin kuvia, täytyy myöntää, että tapetista syntyi aivan erilainen mielikuva. Ajattelin kuvion olevan "yhtenäistä" terävää painoviivaa, mutta kuvio näyttääkin siltä, että se olisi tulostettu tulostimella, josta olisi muste lopussa. 

Mallikuva lainattu täältä



Tältä pinta näyttää oikeasti. Ei taida  kyllä päästä jatkoon tämä vaihtoehto...




Econ tapetit tuottivat pettymyksen sijaan suurta  suurta ihastusta!

Eco Black & White 6066 Liner


Claesson Koivisto Rune 1815 Box (kamera kyllä vääristää kuvaa, tapetti on oikeasti valkoisella pohjalla harmain viivoin)


Claesson Koivisto 1810


Claesson Koivisto 1808



Kyllä nyt alkaa tuntua siltä, että tapettivalintani taitaa osua Econ valikoimiin, vaikkakin Englannista ja Saksastakin tapettimallipaloja saapui. Ilmeisesti sanonta "merta edemmäs kalaan" ei tässäkään tapauksessa kannattanut vaan suunta olisi heti pitänyt ottaa lähimpään K-Rautaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff